R SCENIIC DISEL (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

kaupic -> R SCENIIC DISEL (23.1.2006 12:35:15)

Z DRAGIM KUPUJEVA VEČJI AVTO NAGIBAVA SE K SCENICU PA SVA ČULA DA DISELNI NAGAJAJO. ZANIMA ME ČE GA IMA KATERA OD VAS IN KAKO JE Z NJIM ZADOVOLJNA. A JA NE KUPUJEVA NOVEGA AMPAK TAM NEKJE LETNIK 2000-2002. HVALA ZA ODGOVORE.

Tiki -> RE: R SCENIIC DISEL (23.1.2006 12:49:34)

To sem tudi jaz že slišala, da dizli nagajajo. Mi imamo sicer bencinarja, pa so nas že spraševali, če imamo kaj problemov, a jih na srečo še nismo imeli. Že trkam. Imamo pa letnik 1999.

kaupic -> RE: R SCENIIC DISEL (23.1.2006 12:57:35)

HVALA TIKI, SAM MI DELAMO VELIK KILOMETROV TAK DA SE BOLJ NAGIBAMO K DISELNU, KAKŠNA JE PA KAJ PORABA PRI VAŠEM? KAJ PA UDOBNOST? HVALA.

Mateja* -> RE: R SCENIIC DISEL (23.1.2006 12:59:12)

Se mi zdi, da so se Renaulti na spolšno pokvarili. Midva sva lani aprila kupila novega Kangooja, pa sva ga do danes imela že dvakrat na servisu. Renault ni več to kar je bil. Da ne govorim kako se mi je prej Clio kvaril. Katastrofa! Renaulta nikoli več!

baguSka -> RE: R SCENIIC DISEL (23.1.2006 13:01:39)

Če mene vprašaš sploh ni več bistvene razlike med dizlom pa bencinarjom. No, nazadne smo neki računal in tko ugotovil.

Tiki -> RE: R SCENIIC DISEL (23.1.2006 13:07:53)

Za moje pojme je zelo udoben, je pa velik. Celo pohištvo za eno dnevno sobo smo lahko z njim iz Ikeje pripeljali, ker se dajo sedeži ven ali povsem poležejo. Pa vziček lahko samo na pol zložimo in gremo vsi štirje "komot" na počitnice. Za porabo pa ne vem točno, vem pa, da ni ravno majhna. 

Suzi* -> RE: R SCENIIC DISEL (23.1.2006 20:57:22)

Ma, res da je velik, lep in udoben, ampak jaz ti ga toplo ODSVETUJEM. Smo ga namreč nabavili lani aprila l.2002, od takrat je pa bil že parkrat pokvarjen, same velike stvari (turbina, podtlačna črpalka, no ravno danes je moža pustil na cesti na poti v LJ v službo-šla je nadtlačna črpalka[sm=smiley7.gif][sm=smiley35.gif]). Vse stvari stanejo nad 100.000 sit +delo. Midva sva tako za popravila samo v pol leta zagonila že krepke denarce, samo tole zadnje bo prišlo 170.000 sit. [sm=smiley35.gif] Tako da ponovno premisli. Midva nikoli več ne kupiva Renaulta, diesla pa sploh ne. Sva tako jezna, da ga bova zdaj prodala. Kupila pa verjetno Citroen Xsara Picaso. Kar novega, ker z rabljenimi Renaulti, ki sva jih imela do sedaj, imava same slabe izkušnje....se kar naprej kvarijo, deli so pa ful ful ful dragi. [sm=grrr.gif]

Gina -> RE: R SCENIIC DISEL (23.1.2006 21:13:12)

Ne vem, kako je s senicom, sem pa zelo zadovoljna z zafiro - dizel tudi seveda. Je večja kot senic, ampak za nas vseeno premajhna, ker nas je preveč, zato jo prodajamo. Bomo kupli kombi. NIč se ne hecam. Če iščeš zafiro, 2,5 let staro, še nikoli nič okvarjeno, dela ko urca......

Anonimen -> RE: R SCENIIC DISEL (23.1.2006 21:20:22)

Mi imamo senica, bencinarja, in so se nam do seaj pokvarile vse štiri "stvari", ki so nekje pri elektriki. Je pa bilo zanimivo pojasnilo serviserja, zakaj te "stvari" niso v garanciji. V začetku so bile, potem pa so se vsem kvarile, ker je izgleda serijska napaka, so jih pa vzeli iz garancije ...
Ne, ni Renault ravno ne vem kakšna znamka, čeprav moraš danes pri nakupu avtomobila kar imeti srečo, pri vseh znamkah. Ni zagotovila, da se ne bo avto kvaril.
Jaz bi na tvojem mestu vzela Ginino zafiro. Če se res ne kvari. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

malazvezdica -> RE: R SCENIIC DISEL (23.1.2006 22:54:45)

Moj brat ima kar slabe izkušnje z njim, ravno zadnjič mi je rekel da ga namerava menjat. Ima ga komaj eno leto star pa je slabe 3 leta in se je letošnjo zimo že kar 4x pokvaril.

Maček Muri -> RE: R SCENIIC DISEL (24.1.2006 10:37:47)

Hm, pri naši hiši so pa že od nekdaj sami Renaulti. Scenic, ki ga imamo zdaj je moj šesti Renault in  do zdaj niti z enim nimam slabe izkušnje. In moj oče tudi ne, pa jih vozi že trideset let. Zanimivo ne, kakšna sreča.
Svakinja ima pa Zafiro in je tudi zadovoljna z njo. Pa res je večja od Scenica.

Stran: [1]