Ra<zlaga napotnic (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Neža81 -> Ra<zlaga napotnic (23.1.2006 10:41:06)

Mojo zgodbo iz prvega pregleda v MB sem napisala in tam so mi rekli, da bom na IVF prišla čez 6 mesecev. Dobila sem ogroooomno napotnic, za katere ne vem, čemu wos namenjene.

Prosila bi, če mi katera zna razložiti nadlednje:

1. VDRL, (SBM DERMATOLOL.)
2. LABORATORIJ (FSH, LH, PRL MED 2 IN 5 DNEM CIKLUSA) - tu vem, da moram dati kri, da mi bodo spremljali, kakoje z ovulaijo,
3. PROGEDTRON MED 20 IN 22 DNEM CIKLUSA
4. UZ IVF, MED 10 IN 14 DNEM CIKLUSA
5. TSH ( SBM NUKL. MED.)
6. TRANSFUZIJA (MARKERJI HEPATITISA B IN C, HIV 1 IN HIV 2, KRVNA SKUPINA, RH FAKTOR
7. RUBELLA VIRUS IgG, samo če ni bila cepljena

Evo, to so moje napotnice.

Jutri grem dat kri prvič!

Hvala in lp, Neža

Neža81 -> RE: Ra<zlaga napotnic (23.1.2006 10:43:12)

In še to sem pozabla. Sestra mi je napisala na kontrolni karton:

11.5.2006  8.30  spermiogram (hvala bogu ga lahko seme prinese od doma [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image])
11.5.2006  13.20 izvid pred IVF

Torej bo kmalu po tem datumu na vrsti IVF?

Lp, Neža

emaa -> RE: Ra<zlaga napotnic (23.1.2006 13:50:30)

1. VDRL, (SBM DERMATOLOL.) - ne vem
2. LABORATORIJ (FSH, LH, PRL MED 2 IN 5 DNEM CIKLUSA) - tu vem, da moram dati kri, da mi bodo spremljali, kakoje z ovulaijo,
3. PROGEDTRON MED 20 IN 22 DNEM CIKLUSA  - gre za hormon progesteron najverjetneje, daš kri
4. UZ IVF, MED 10 IN 14 DNEM CIKLUSA - za IVF moraš imeti izvid z UZ, preveri za morebitno pregrado, kako je verjetno tudi z O
5. TSH ( SBM NUKL. MED.)  - mislim, da zopet kri
6. TRANSFUZIJA (MARKERJI HEPATITISA B IN C, HIV 1 IN HIV 2, KRVNA SKUPINA, RH FAKTOR  - kadarkoli v ciklusu, da preverijo, da nimaš HIV, zopet nujno za IVF
7. RUBELLA VIRUS IgG, samo če ni bila cepljena  - cepljenje proti rdečkam, če še nisi bila cepljena, so izredno nevarne za plod med nosečnostjo.

Upam, da sem ti kaj pomagala.

Čebelica - trot -> RE: Ra<zlaga napotnic (26.1.2006 21:42:23)

Naj vama malo pomagam.

1.VDRL - sifilis - daš kri
2. isto kri pa 3. in 5. in 6. pa 7. tudi

No Neža, upam, da bosta kmali na vrsti za IVF,. Midva čakava postopek maja, pa sva mela že januarja razgovor, tko, da verjetno ne bo tako hitro.
Tud jaz se me razveselila prvič, ko sva bla septembra in je sestra rekla nekje januarja ali februarja, da bova na vrsti, pol pa prideva 12.1. in mi da navodila za jemanje KT, da ujameš ciklus s skupino in tako 5.5. čakam na prvi UZ.

Tko da vso srečo.

LP, Čebelica

muzika -> RE: Ra<zlaga napotnic (26.1.2006 21:50:19)

Čakanje, čakanje in še enkrat čakanje.

Stran: [1]