|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še ena nova med vami
22.1.2006 22:35:51   
nelly
Pozdravljene.Že nekaj časa pregledujem ta forum,pa sem se tudi jaz odločila,da vam pišem.Tudi mi pridnouser posted image že pet mesecev pa se še nič ni prijelo.Ne vem a me mora že skrbeti al še ni takšne grozne panike.Prosim če mi lahko malo svetujete.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še ena nova med vami
22.1.2006 22:41:22   
Anonimen
Dobrodošla!user posted image user posted image user posted image user posted image
Ni še nobene panike. Vidva kar lepo pridno user posted image , predvsem v času O, pa bo kmalu ratalo, boš videla. Pravijo pa, da če ne rata v enem letu rednih odnosov (3-4 x tedensko), da se šele potem oglasiš pri g., da se pogovorita.

(odgovor članu nelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2006 23:15:52   
nelly
Lepa ti hvala.Saj vem mogoče sem res malo preveč panična in mislim skoz na to da je kaj narobe.Mogoče se pa preveč obremenjujem s tem pa me verjetno to matra.Ker skoz mislim na to da ta mesec pa nama uspe potem pa prideuser posted image in sem spet zelo razočarana inuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2006 23:49:01   
KODA
user posted image dobrodošla.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2006 0:27:25   
mamči
Pozdravček! Dobrodošla.

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2006 17:02:54   
inja2
dobrodošla user posted image user posted image user posted image

mislim, da se ni panike, vidva kar veselo user posted image , pa bo tudi vama uspelo

lp, m user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2006 17:15:37   
juma
Dobrodošla tudi od meneuser posted image user posted image

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.1.2006 17:34:31   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image dobrodošla med nami...
Nati

(odgovor članu juma)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.1.2006 19:31:45   
Anonimen
Ti je že Blacky lepo vse razložila.
Dobrodošla med nami user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.1.2006 19:48:38   
pani
Nelly dobrodošla!

Držim pesti zate in za vse, ki si želimo čimprej user posted image user posted image .

Lepo se imej!

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.1.2006 19:58:27   
petti
živjo tudi jaz sem nova med vamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.1.2006 20:41:05   
lučka 25
Živjo! Tudi jaz sem nova med vami. po desetih mesecih user posted image še kar nisva zagledala user posted image . Žal user posted image . A ostajava optimista in še kar veselo sanjava o najinem user posted image .

(odgovor članu petti)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.1.2006 23:34:59   
pilotgirl
Ja punce vse ki ste nove dobrodošle,nič se ne sekirajte,sej vem da vsakauser posted image  za vas trenutno pomeni poraz,pa ni z vsako user posted image  se začenja nova priložnost. Zato punce kar lepo glavo pokonci pa naprej. Do zdaj tudi meni ni še uspelo,ampak ne bom obupala in štartam naprej.
Papa maja

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 13
24.1.2006 12:01:20   
sabini
Držim pesti za vse nove ki se trudite da bi bile user posted image srečke. Dobrodošle med nami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 14
24.1.2006 14:38:28   
gaya
Dobrodošla user posted image ,
sva zelo na istem, s tem, da sem jst že ugledala user posted image user posted image , ampak žal nikoli prišla do konca,....user posted image
Zdaj pa že od septembra veselo delava naprej, pa še ni nič, razen 1 lažnega rezultata user posted image , vendar upanje umre zadnje in pa še to, ugotavljam, da bom mogla mal glavo in razmišljanje izklopit in vklopit spontanost in pozabit na vse kaj pa če,.....
Držim pesti za vse nas user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 15
24.1.2006 15:19:57   
A_A
Nelly, veliko nas je tule na RR, ki potrpežljivo čakamo na svojo srečo user posted image
Tudi midva se trudiva, ... eno leto že traja pa še nič.
Jaz sem imela tam po pol leta kar pošteno krizo, ko ni še nič uspelo, sedaj pa na to gledam drugače, bolj potrpežljivo iz meseca v mesec.
Saj veš, po statistiki po enem letu pribl.80% vsem parom uspe user posted image , na cikel pa je le 25% možnosti, eni pravijo da še manj, tam okoli 10%

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
24.1.2006 17:17:17   
Naja30
Dobrodošla. Upa, da bo kmalu kaj ratalo. user posted image

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 17
24.1.2006 19:23:48   
pani
Petti in Lucka 25 pozdravljeni tudi vidve!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?