miševi -> prenehanje uvajanja - za nekaj časa (22.1.2006 21:43:50)
|
Zdravo! Gosto hrano uvajamo ene 14 dni. Zanima me, če bi bilo zelo narobe, da za ene 5 dni prekinem uvajanje, potem pa zopet začnem. Popolne zamenjave obroka itak še nimamo, smo bolj spoznavali okuse. Razlog: na eni strani lička, pod ustnico ima rdeč, hrapav flekec. Mislila sem, da je nastal zaradi mraza+sline+zadrge - je ravno tam, kjer je zadrga od kombinezona (sta 2 zadrgi, zato prideta bolj postrani). Mali skoz tišči roke v usta, tako da je tam non stop mokro. Mazat tudi ne upam z bepantenom, ker je blizu ust in bi z rokami zanesel noter. Danes sem po kopanju namazala z olivnim oljem iz lekarne. V glavnem pa nisem več 100%, da je ta flek zaradi opisanega, ker se pa na drugi strani lička hoče isto naredit, samo da ni rdeče, je samo malo hrapavo. Po čelu nima nič, koža po telesu je zelo lepa, brez izpuščajev, pikic, ni suha. Zato bi rada prekinila z gosto hrano in upala, da flekec izgine, potem pa spet postopoma začela dodajat, kot da bi ponovno začeli. Če ne bo izginil, potem hrana verjetno ni vzrok[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]. Časa imam itak še, ker je star šele 5 mesecev in 5 dni. Za vsak odgovor najlepša hvala!!!
|
|
|
|