|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   A je to tudi normalno?
22.1.2006 18:06:56   
bonbončica
Živjo punce!

Jaz sem pa v 8 tednu in mi ni blo nič slabo od začetka, ratal pa mi je v 7 tednu, to se pravi prejšnji teden. Sicer ne tako da bi bruhala ampak vseeno ni lušno. Slabo mi ni samo takrat ko sem sita. A je to normalno, da mi od začetka ni bilo nič slabo, zdaj pa mi je?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: A je to tudi normalno?
22.1.2006 18:12:35   
Eolina
Ja, povsem normalno. Tudi meni ni blo na začetku slabo, potem pa vedno bolj, nehalo pa se je nekje v 12. tednu.
Slabo mi je blo zjutraj, ko sem umivala zobe, pa če sem se preveč najedla, pa če sem bila lačna.
Priporočam ti, da ješ večkrat po malem. Če boš sita, ti bo slabo, če boš lačna pa tudi. Meni je edino to pomagalo. Še celo zvečer v postelji sem pojedla en navadni jogurt, ker drugače ne bi mogla zaspat zaradi slabosti.

Saj bo minlo. user posted image

Lepo nosečnost ti želim.

E. user posted image

(odgovor članu bonbončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2006 19:18:50   
soncek&luna
to je povsem normalno.... zjutraj pojej kaksen kreker ali prepecenc - pomaga..

lepo nosecnost

Mami, pika moja!

(odgovor članu Eolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2006 19:24:00   
Naja30
Seveda je normalno. Včasih sem si prav želela, da bi se izbruhala, ampak nisem mogla, samo slabo mi je bilo ves čas. Pomaga tudi počitek, kolikor si ga lahko vzameš na dan.
Saj bo minilo.  user posted image

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2006 7:18:12   
puncica
Še jaz: Ja normalno je.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2006 8:35:01   
bonbončica
hvala punce!

Sej bo, sam sej veste kako je ko te skrbi, če je slučajno kaj narobe.

Lepo nosečnost tudi vam!!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2006 9:04:14   
Reja
Marsikaj je v nosečnosti normalno, tudi to.

Meni je bilo doslej slabo neprestano, bolj mi je ratalo, če nekaj časa nisem jedla in če sem bila utrujena. V petek sem delala od 9.00 do 21.00 in mi je bilo na vlaku t5ako slabo, da sem močno dvomila, da bom imela toliko moči, da se bom odvlekla do doma.

Mi je ratalo s pomočjo dragega, ki me je prišel iskat in sem si obljubila, da službenega maratona en bom več ponovila.

Sicer pa z veseljem sporočam, da sem danes zjutraj pojedla običajen zajtrk (in ne le zobala kruh, kot nekaj tednov), celo belo kavo sem si zaželela in po tem mi nič ni slabo. Zaenkrat. Upam, da tako tudi ostane!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?