|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova lestvica
22.1.2006 16:47:42   
Anonimen
Punce, a ve katera kdaj pride ven nova lestvica za plačilo vrtca?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nova lestvica
22.1.2006 17:02:17   
*maja
Kolikor vem jaz je že zunaj... Kaj pa odločbe za znižano plačilo, ali ste jih že dobile user posted image  ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.1.2006 21:05:16   
Anonimen
Kje pa... v našem vrtcu nam je rekla računovodkinja, da se zna zgodit, da bodo prišle šele maja...

(odgovor članu *maja)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
22.1.2006 21:29:34   
frutka_
Hm...zanimivo. Jaz že ziher vem, da sem ostala v istem plačilnem razredu. Odločbe pa še nisem prejela.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.1.2006 23:46:04   
Suzi*
A mi lahko katera prosim pove, kje pridem do te lestvice oz. kako izračunam, koliko bo prišel vrtec.
Zdaj bomo prvič vložili vlogo, pa se še malo lovim.

Ful vam hvala!!!

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.1.2006 17:40:38   
vevi2
Jaz sem ravno včeraj govorila z računovodkinjo iz vrtca, tudi mi smo vpislali otroka v vrtec in nas zanima koliko bo za plačat. No  njen odgovor je bil, da sicer že ima lestvico, vendar še ni odločeno ali bo veljala, ker so pripombe nanjo. Jaz vpisujem otroka v vrtec izven naše občine. Zanimala sem se za osmi plačilni razred (80% cene, 20% občina), za katerega bi bilo potrebno glede na zadnjo, decembersko objavo v Uradnem listu odšteti 86.ooo in še nekaj. vendar me je opozorila, da so imeli sestanekin da bo najbrž ostalo za plačat nekaj čez 71.000 sit, ker smo iz druge občine, pa še 10 posto gor.
Točen znesek mi bo posredovala šele nekako v roku enega meseca.

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.1.2006 17:52:16   
viv_
Jaz še čakam na odločbo...

(odgovor članu vevi2)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?