|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zavrača flaško, žličko....
22.1.2006 14:04:55   
kimi
Moja pupa je bila do pretkratkim samo dojena stara je 5,5 mesecev. Ker smo ugotovili da imam premalo mleka smo ji začeli dodajati vendar strogo zavrača flaško, adaptirano mleko, žličko in kašice. Zavrača vse razen moje dojke. Dere se tako da na koncu obupam in jio dam samo dojke vendar ,ker ji gre kilaža slabo gor me je strah, da bi shujašala oziroma se ne redila. Kaj naj naredim noče in noče ničesra tudi če je lačna. Samo vrešči dokler je ne podojimuser posted image  potem pa sploh noče več jesti.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Zavrača flaško, žličko....
22.1.2006 14:10:45   
bombonček
Tudi mi smo imeli podobno situacijo vendar smo vstrajali pri kašicah in sadju in nam je uspelo,zdaj je stara osem mesecev in je prav vse kar ji ponudiš,le umetnega mleka ne, za nobeno ceno jo ne pripravimo,da bi ga poskusila,tako,da se še vedno dojimo do trikrat na dan.Veliko uspeha saj bo boste videli.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Zavrača flaško, žličko....
22.1.2006 15:37:20   
thunder
Zadnjič si napisla da se je v dveh dneh zredila za 80 g. To je čisto ok in se mi zdi čudno da je pediater rekel da je premalo. Ortoci naj bi se redili prve 3 mesece po 30 g/dan (to je optimum, minimum je kao 15g/d) po 3. mesecu pa naj bi manj pridobivali na teži tako da se mi ful čudno zdi da je 40 g/dan premalo.

(odgovor članu kimi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Zavrača flaško, žličko....
23.1.2006 10:07:49   
kimi
Štos je ve tem da je šla cel mensec samo za 150 g gor potem pa 1 teden čisto nič. Potem pa v 2dneh 80g zato naju je dal naprej. Zaradi tistega od prej ker se ni lepo redila

(odgovor članu thunder)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?