taška30 -> RE: ODLOČNE_20.DAN(sadje) (22.1.2006 20:10:54)
|
Evo, pa sem doma. Samo na sadju. Mi na kraj pameti ne pride kaj drugega, mam še vedno slabo vest zaradi včeraj. Punce: Boni3, za kosilo komot ješ tuno, namesto tistega kruha (čeprav je v bistvu dovoljen) se raje najej zelenjave in solate zraven, boš bolj sita, moraš pa potem tudi za večerjo isto le pol manj. No, tud kakšno drug ribo po moje lahko. Kar se pa tiče teh 90 dni, ne vem, najbrž drži tudi če prej nehaš. Res ne vem, bo katera druga povedala. Tejčica!!! Zdaj je pa dost! Če si včeraj grešila, danes res ne smeš. Sploh pa zdajle, daj no, če si cel dan zdržala, pa ja ne boš zdaj podlegla. Vsedi se magari na RR in nam piši, kako ti je hudo, zarad mene lahko napišeš 3 strani, samo ne it jest. Al se pa spravi gledat kak film. Še prej si pejd pa zobe oprat. To ful pomaga ko imaš v ustih svež okus po zobni pasti. Ostale: ja, zgleda da je bilo nekaj v zraku tale vikend, ker nas je ful grešnic. No, OK, jutri je nov dan in gremo odločno naprej. Ane? Pozdravček vsem pridnim in tudi malo manj pridnim, Taška
|
|
|
|