|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Korenček v blatu
21.1.2006 23:04:47   
Lana74
Začela sem z uvajanjem goste hrane in sicer s korenčkom. Dala sem ji ga za eno maloooo žličko. V blatu sem opazila pikice nepredelenega korenčka, blato tudi bolj smrdi (prej, ko smo se samo dojili sploh ni smredelo) user posted image . Kakšne so vaše izkušnje ali to pomeni, da naša dojenčica še ni pripravljena na gosto hrano? Ali tudi blato vaših dojenčkov bolj smrdi, odkar uvajate gosto hrano??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Korenček v blatu
21.1.2006 23:08:29   
Anonimen
Ja, itak da bolj smrdi. Ko bo jedel klobaso, bo pa še bolj.

(odgovor članu Lana74)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2006 23:10:15   
CatJa
Jan še zdaj včasih pokaka cele koščke korenčka. Smrdi, pa smrdi. Kr priprav se!

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Lana74)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2006 23:15:25   
Urska77
Ojla, seveda da smrdi, saj telo oziroma organizem tako malih otročkov še ni pripravljeno na obdelavo hrane. V začetku gre golj za spoznavanje okusov, požiranja in priprave telesa na novo hrano. Naš fantič ma skoraj 9 mesecev in je še vedno v plenici tako blato, kot bi mu vse iz skodelice kar noter zabasalauser posted image . Aja, počaki, da bosta jedla špinačo. Jaz je od takrat nisem še jedla...smrdiiiiiiiiii.

Ampak, tko je ne?user posted image

(odgovor članu Lana74)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2006 23:44:29   
nejcko
To je povsem normalno, še odrasel človek lahko včasih občuduje kosilo prejšnjega dne v svojem blatu, pri tako malih, ki še nimajo povsem razvitega prebavnega sistema, pa je to pogost pojav. In kot pravi al bina ... ko ga boš začela hraniti z mesom, takrat se pa kar pripravi ... fuuuuuuuuujjjjjj!

(odgovor članu Urska77)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2006 23:53:59   
lelaval
Ja, ko začnejo jest še drugo hrano, smrdi. To, da pa je v blatu še nepredelana hrana, pa ni nič narobe. ti mu kar dodajaj lepo počasi.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2006 23:55:09   
lelaval
Aja, pa verjetno bo imel tudi prebavne težave. Drisko ali pa bo zaprt. Ne prestraši se.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.1.2006 12:49:43   
krompircek
Ja kar pripravi se, kaj vse te bo pričakalo v plenici.user posted image
Smrdi pa smrdi že prdec kaj šele kakecuser posted image .
Pri nas je v začetku bil največji problem zaprtje k smo jedli korenček.V plenici pa itak še ena korenčkova kašica.

25.6.2005 je na svet pokukal najin sonček!

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2006 18:52:00   
tincci
Kako se pa uvaja korenček? Jaz sem slišala dve verziji: naribaš, stisneš ven sok in par dni daješ sok. Potem pa nariban korenček zmešaš z vodo, da pride čimbolj redka kašica, ki jo potem vsakič nardiš malo bolj gosto...

Kako so vam rekle pediatrinje?

(odgovor članu krompircek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.1.2006 20:34:34   
Katrin
Jaz sem ga prvič skuhala in pretlačila z vilico (dodala tudi vodo, da je bolj redko). Hrane načeloma ne miksam. Ker naša user posted image  pije le vodo, vse ostalo pa zavrača, nisem nikoli stiskala soka.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.1.2006 0:06:08   
Suzi*
Jaz korenček vedno dam kuhan ali prepražen in dušen, surovega pa ne.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?