XXYY -> RE: nosecniski pas (22.1.2006 15:43:18)
|
Živjo! Jaz sem ta nosečniški pas (LaVie) kupila v Sanolaborju. In tam sem jih prosila, da mi naj pokažejo, kako se da pravilno gor. In tako, kot mi je una prodajalka pokazala, kako ga naj nosim in tudi tako je pisalo v navodilih in tako sem nosila skoraj 3 mesece. Dokler nisem začela hoditi v materinsko šolo in ko smo imeli predavanje o fizioterapiji, nam je fizioterapevtka predlaga za ta pas. In takrat sem jaz imela ta pas, pa je pokazala vsem, da imam pas narobe nameščen. Pa sem rekla, da so mi tako rekli v trgovini, v Sanolaborju so mi tako pokazali, da naj nosim. Pa je rekla, da imajo v navodilih tega pasu narobe navodila in sliko tako, da mi je tudi v Sanolaborju narobe povedala. Potem, mi je pravilno pokazala in sem potem samo še kakšen mesec ga nosila, pa je bilo veliko bolje. Meni so v Sanolaborju rekli, da ga naj nosim med sramno kostjo (spredaj) in križem zadaj. Pravilno pa je, med sramno kostjo (spredaj) in trtico (zadaj), da v bistvu tišči medenico bolj skupaj in da ne pride do takih bolečin, ko se medenica širi. Vsaj mene je full bolela sramno kost. Zato sem si kupila tak pas. Je pa dober, če te trtica boli. Nosiš ga lahko vsak dan in tudi celi dan ga lahko nosiš, kamor koli greš lahko z njim.
|
|
|
|