|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako ga pripraviti do obiska terapevta?
21.1.2006 20:17:15   
Anonimen
Pozdravljeni!
Z mojim možem imava ogromno težav v zvezi in vse gre na slabše. SE mi zdi, da se sploh ne znava več poslušati, le udrihava drug po drugem. Ne izbirava sredstev.
Res je hudo, a čutim, da se imava globoko v sebi še vedno rada. Zato se mi zdi prav, da nekako poskušava rešiti najin zakon in družinico. Eden od pravih načinov se mi zdi obisk partnerske posvetovalnice. Mojemu sem to že omenila, a je odločno proti. Kako naj ga prepričam, da bi bilo to koristno za naju?

In katerega terapevta priporočate?

Tisti, ki ste že bili v posvetovalnici: koliko obiskov je potrebnih in kakšne so cene?

Hvala.  
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako ga pripraviti do obiska terapevta?
21.1.2006 20:35:52   
Anonimen
ne vem...če je tko sauper proti si pa že ne želi ohranit zveze al ma mogoče boljši način? povprašej ga...

kok terapij je potrebnih je pa od vaju odvism kok globok sta zabredla pa kok sta prpravlenasodevat in delat na odnosu

cen ne vem terapevtov tut ne. upam da mi jih nau nikol treba vedt

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2006 20:39:41   
Anonimen
Anonimna... poizkusi pri Christian-u Gostečniku.
On je ful dober.
Bom probala še mejl poiskat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2006 21:52:06   
Gina
Ne moreš ga prisilit. Niti ga ne moreš spremenit, če se noče sam. Lahko pa spremeniš sebe. IN ko začneš ti drugače reagirat na reči, se posledično lahko spremeni on. Lahko, sem napisala, ni pa nujno. Vsekakor pa je očitno, da ta način, kot zdaj reagiraš na moža, ni ok. Ne prinese drugačnega obnašanja moža. Moraš najti drug način.

Moraš pa vedeti nekaj - majhni otroci prinesejo strašanski stres med partnerja. NIsta več potrpežljiva, nimata časa niti zase, kaj šele drug za drugega, potem pa začneta obtoževat en drugega.... in ne najdeta poti ven. POčakaj malo, da otrok zraste, bo prec lažje.
Ali pa ne, ne vem, ti se moraš odločit. Če ti je res tako zelo hudo in če nimata skupnih vrednot in želja, potem je pa bolj burek tole. Kaj pa vem, ne poznam situacije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2006 23:51:29   
matahari
Hecno pri vsem je to, da večina moških misli, da imajo vedno prav...me je kar groza..tudi pri nas je tako..ko kaj rečem, da mi ne paše spet tečnarim in kar naprej bi kaj rada...ampak dalje gre vse po starem..še vedno so prve stave, tv, internet..vmes pa slišim, da misli name ker mi je slabo...res lepo..štos je samo v tem, da sploh ne zahtevam, da vsemu temu odreče ampak si samo želim, da bi včasih imela prednost pred vsem tem...pa je to seveda že preveč in potem je najbolje, da sem tiho...in kako naprej?? Všeč mu je ko ga strežem spredaj in zadaj..da pa jaz kaj rabim..čez minuto že pozabi...user posted image

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.1.2006 11:25:39   
Anonimen
Partnerska posvetovalnica je po mojem čisto fajn zadeva za reševanje partnerstva, vendar pod pogojem, da se oba partnerja v tem strinjata. Če se oba strinjata, sta itak že nekaj naredila za rešitev partnerstva, oba sta sprejela skupno odločitev. Torej se podpirata in si resnično želita rešitve ter tudi oba vesta, kje je problem. Že s samo odločitvijo sta na dobri poti k boljšemu odnosu.
Če gre en partner v posvetovalnico proti svoji volji (ker problema ne vidi ali mu tak način reševanja problemov ne ustreza), potem je posvetovalnico brezveze obiskovati, ker se en partner ni pripravljen pogovarjat oz. verjetno kuha zamero, ker tam noče biti. Ne moreš siliti drugega, da naredi nekaj, česar sam noče.

Všeč mu je ko ga strežem spredaj in zadaj..da pa jaz kaj rabim..čez minuto že pozabi...

Komu pa ni všeč, če mu strežejo spredaj in zadaj? To je tvoj problem in ne njegov. Ti si tista, ki mu strežeš, on se je samo prilagodil lagodnemu življenju. Tako se je navadil in navade drugih je zelo težko spreminjati. Lahko pa spremeniš svoje navade, svoj pogled na življenje, svoj pogled na partnerstvo, na komunikacijo (nažiranje, teženje, sitnarjenje nikomur ne pašejo, lahko pa iste stvari poveš na malo bolj umirjen, kulturen način, včasih tudi kakšna pohvala pride prav).

(odgovor članu matahari)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
22.1.2006 18:36:15   
Marogica
Če je že sam odklonil, ga boš težko prepričala, ker obisk terapevta in uspeh izida pri terapevtu, je vedno odvisen od posameznika, ki si to želi oz. sprevidi, da sam ne najde iz začaranega kroga.
Mislim, da je pri takšnih težavah tudi bolje, če oba zakonca obiskujeta terapevta vsak posebej, ker vsi problemi, ki obstajajo, izvirajo iz otroštva ali osebe same in je pravilno, da jih najprej dotična oseba sama razišče in jim pride do dna, šele nato se lahko rešujejo "skupni" problemi. To je moje mišljenje, mišljenje laika.
NA vsa ostala vprašanja nimam odgovorov, ker z tem nimam izkušenj.
Želim pa ti dosti sreče pri reševanju vajinih problemov.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

novo leto
Lelly28 RR

Ali ste si zadali kakšno novoletno zaobljubo ?

da (40%)

ne (60%)

Število vseh glasov: 10

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!