|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PayPal
20.1.2006 12:13:03   
tinkamiška
Hoj!

Jst bi pa prosila tiste, ki ste že kupovale preko PayPala, da mi malo pomagate, ker sem totalni loj, kar se tiče kupovanja preko interneta!user posted image

torej, včlanila sem se že v PayPal in tudi pokaže mi račun, ki bi ga naj plačala.

zdej pa moje neznanje: ker nimam svoje kartice, bi rada plačala s sposojeno in sicer MasterCard in ko vpišem vse številke, ki jih je treba, moram napisat še naslov kamor bi naj prišlo to potrdilo o plačilu(če prav razumem). Naslov je seveda drugačen, kot je na kartici in mi napiše, da ne morejo potrdit tega plačila.

kaj pa naj zdej nardim?

dejte mi prosim pomagat...

tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PayPal
20.1.2006 12:20:11   
Annny
K vsakemu PayPal account-u lahko spada samo ena kreditna/plačilna kartica. Tako preprečujejo morebitne zlorabe, preverjajo identiteto plačnika/ prejemnika denarja.
Torej naj lastnik kartice, s katero si želela plačati, registrira svoj account in naj plača zate (ali pa naj ti pove izbrano geslo, pa to narediš ti).
Naslov za dostavo se pa lahko naknadno po želji spreminja.
Če sem prav razumela tvoje vpr.

Lp

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.1.2006 12:22:31   
Miloš

Pay pal je način placila preko banke, samo tako, da se gre najprej na banko nakazat na pay pal račun malo denarjev,
pol pa se lahko tako naredi. Edina smola  pa je ta, da se
v naši evropski državici tega ne da storiti, ker naše "poceni"
posodobljene banke še nimajo te funkcije. user posted image user posted image user posted image

Pošlji denar v kuverti, ali preko Western Uniona- pošlje se na banki.

Lp, m.K.

Neposredna povezava do sporočila: 3
20.1.2006 12:28:50   
tinkamiška
O.K.

hvala obemauser posted image

bom zdej odprla še en account in vnesla notri podatke od imetnika kartice...

upam, da bo zdej šlouser posted image

lp,
Tinka

(odgovor članu Miloš)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.1.2006 12:42:13   
Annny
Morda ne bo šlo, če bodo preverjali IP kodo tvojega računalnika in videli, da sta bila oba accounta registrirana s tega rač. Upam, da bo vseeno šlo.
Sicer je pa res Western Union dobra alternativa. Če uporabljaš NLB Klik, lahko plačilo preko W.U. izvedeš tudi online.

Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2006 13:52:03   
tinkamiška
hmm, ni šlouser posted image

Annny, klik mamo, zdej pa spet nimam pojma o tem western unionuser posted image

a mi lahko kej več napišeš o tem? joj, kok mi je nerodn, ker ne znam enga nakupa preko interneta nardit...

tinka

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 6
20.1.2006 14:13:12   
Annny
Jaz NLB Klika sicer nimam, zato ne vem, kje natančno to tam izvedeš.
Western Union je pošiljanje denarja na prejemnikov naslov (rabiš samo prejemnikov naslov in vsoto denarja), provizijo plačaš v procentih od nakazane vsote (vtipkaj Western Union Slovenia v iskalec in ven ti bo vrglo vse podrobnosti). Denar prispe kamorkoli na svetu v nekaj minutah.
Lahko pa greš enostavno na prvo izpostavo W.U. v tvoji bližini in bodo vse uredili.

Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2006 14:14:56   
tinkamiška
Annny hvala, bom zdej raziskala to zadevouser posted image

lp,
tinka

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2006 15:25:44   
Miloš
oJLA,

Pay pal v Sloveniji čisto zares ni mogočuser posted image user posted image user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.1.2006 16:16:44   
Primoza
To pa ne bo držalo - imam račun in funkcionira.

(odgovor članu Miloš)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.1.2006 16:16:50   
Annny
Ja, seveda je mogočuser posted image , samo preko PayPala pri nas lahko le plačuješ preko kreditne kartice, sprejemati denarja pa ne moreš. Zaenkrat.

(odgovor članu Miloš)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.1.2006 16:26:32   
Annny
Pay pal je način placila preko banke, samo tako, da se gre najprej na banko nakazat na pay pal račun malo denarjev,
pol pa se lahko tako naredi.

Drugače je pa napisano čista neumnost.
PayPal ne funkcionira tako. Z že obstoječim denarjem na PayPal accountu lahko plačaš edino v primeru, če ti ga tretja oseba najprej nakaže s svoje kreditne/plačilne kartice ali PayPal računa (npr. kot plačilo za nekaj...kar v Slo zaenkrat ni mogoče). Druge možnosti ni.

Pač pa funkcionirajo tako (t.j. da lahko nakažeš denar tudi s svojega banč. računa) Moneybookers, Nochex itd. in številni drugi načini online plačil.

(odgovor članu Miloš)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.1.2006 16:35:27   
Primoza
Morda je omenjeni mislil s tem da ob odpiranju računa računa pay pal prijaviš kartico in jo aktiviraš tako, da ti s kartice pay pal vzame nekaj malega denarja (0,15 EUR) in ti ga položi na pay pal račun. Na ta način preveri kartico.

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.10.2008 12:30:37   
Samoyedka
Punce, pomoč prosim :)

Lepo prosim, če bi mi katera od vas, ki imate paypal račun že odprt pomagale pri eni zadevi - kupila bi samo eno stvar in se mi zdi nesmiselno odpirati račun. Če bi mi bila prosim katera pripravljena kupiti/plačati preko svojega paypala to zadevo, bi bila zeloooooo vesela. Več na ZS. Aja, pa niso mutni posli hehe, gre se za ene delovne liste user posted image

Hvala, Branka

13.8. je na svet prijokal za mamico in atija najlepši rožnati fantek - Tilen
Vsi se rodimo neumni- eni takšni tudi ostanejo...

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.10.2008 12:40:54   
Anonimen
Vprašanje za tiste, ki ste dobile nakazilo na PayPal.

Kako jemljete denar dol? A je res edina možnost VISA? Če najdem imetnika VISA v sorodstvu se lahko kje zatakne? Mislim preverjanje imetnika PayPala in VISE v sistemu avtomatizacije?

Hvala!

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?