kdaj v stolček (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

soncnica 76 -> kdaj v stolček (20.1.2006 9:51:43)

Živjo punce,

včeraj smo kupili stolček za hranjenje Prima pappa Rocker od Peg Perega. Zanima me pri koliko starem dojenčku ste ga začele uporabljati. Mi imamo tri mesece in pol staro deklico in ne vem če ni mogoče še prezgodaj. Včeraj smo takoj poskusili z guganjem, stolček pa smo nastavili v najbolj ležeči položaj in se v njem zelo dobro počuti.

Prosim vas za vaše izkušnje in mnenja.

Lep pozdrav.

BINCI -> RE: kdaj v stolček (20.1.2006 10:02:05)

nam je zdravnica rekla da jo lahko posedemo v stolček takrat ko bo enkrat samostojno sedela sama prej pa ne.Za ležeči položaj pa ne vem ampak najbolj zdravo za dojenčka in njegov razvoj je da čim bolj na ravni podlagi se pravi najbolje je da je na tleh.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

pozdravčki pa,pa

Dejča -> RE: kdaj v stolček (20.1.2006 10:04:02)

Mi smo jo dali nekje po 4. mesecu v npr. gugalnik, v vozičku smo ji tu pa tam dvignili naslon, po petem mesecu pa tudi v stol za hranjenje (ima še vedno nagnjen naslon) in ji je zelo všeč. Zdaj pri 6,5 meseca pa tako že skoraj sama sedi, tako da je zdaj vsak dvom odveč, ali je prezgodaj. Na začetku jo daj le za krajši čas, kasneje dlje.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (20.1.2006 10:13:08)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

deily -> RE: kdaj v stolček (20.1.2006 10:51:49)

Mi smo jo dali nekje pri treh meseih, saj se na chiccotovem stolu da naslonjalo podreti skoraj v vodoraven položaj s tem, da ritka ostane normalno(se ne dvigne)

CatJa -> RE: kdaj v stolček (20.1.2006 11:21:59)

Mi smo ga dali pri sedmih, ker prej niti nismo imeli prostora, sicer pa ga jaz ne bi dajala vanj, dokler ne zna vsaj mal sedeti. Tudi ne vem, v čem je poanta, da bi ga prej dajala, leži lahko v ležalniku, na sedežni, v posteljci ali pa kar na tleh.

krompircek -> RE: kdaj v stolček (20.1.2006 13:40:33)

Pri 5,5 mesecih ko je že samostojno sedela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

soncnica 76 -> RE: kdaj v stolček (20.1.2006 17:33:40)

Hvala za hitre odgovore, očitno bomo še malo počakali.

Čau čau

KODA -> RE: kdaj v stolček (20.1.2006 19:49:26)

Ko je znal sedeti.

SU -> RE: kdaj v stolček (21.1.2006 15:56:12)

Nekje pri 6,5 m. Prej je bil v ležalničku al pa v posteljici, itd. Potem, ko pa smo začeli z gosto hrano, pa smo ga dali v stolček. Najprej v čisto "spodnji" položaj, potem pa v čedalje višjega - saj je sam "pokazal", da bi višje - se je že skoraj sam dvignil... Zdaj pa itak skor že ven zleze. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] LP

Meggy -> RE: kdaj v stolček (21.1.2006 16:31:34)

Živjo!
Sva na istem. Naš Žigi še ni star 4 mesece pa že sedi not-mamo isto tega rockerja od Peg Perega. Sej če ti glavco že sama fejst drži pa da vidiš, da se dobro počuti nima kaj bit. Jaz ga mam not ko kuham, pospravljam... on pa uživa. Pa še igračke mu naložim na mizico, da jih gleda.

Pa obilo užitkov ob hranjenju! 

MajaPRO -> RE: kdaj v stolček (21.1.2006 22:55:01)

Mi smo ga v podoben stolček dali pri 3 mesecih (v najbolj ležeč položaj) - brez problema, je bolj komot kot v lupinici.

Stran: [1]