Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 20.1.2006 9:59:14
|
|
|
|
viv_
|
Mirna je bila stara 3 mesece, botrica je bila pa njena edina teta, moževa sestra.
|
|
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 20.1.2006 10:33:05
|
|
|
|
Cikica
|
Ja res je,boljše da jih krstiš ko so še majhni,ker tudi mi našega nismo še krstili in bo star 2leti me je že strah kako bo vse skupaj potekalo. Ko pa ga bomo krstili pa bom izbrala sestro.Ga ma full rada in se dobro razumemo lp,cikica
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 20.1.2006 10:36:59
|
|
|
|
Maxica
|
Midva sva izbrala moževo sestro in mojega bratranca, ki je župnik. Max je bil star skoraj 3 mesece, ampak drugega bi raje, ali prej, ko še vse prespi, ali pa kasneje, ko že malo opazuje vse skupaj.
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 20.1.2006 10:38:33
|
|
|
|
natasa0212
|
Mi jo še tudi nismo krstili,je stara dva meseca in jo bomo poleti,ko bo bolj toplo.Izbrala sva pa najinega prijatelja,ki je čisto nor na njo.Sina(ki je zdaj že star 8 let)smo pa krstili pri osmih mesecih,za botra pa mou je šel moj brat.
|
|
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 20.1.2006 14:21:27
|
|
|
|
hubi
|
Naš je bil star 4 mesece. Botra sta pa bila moja sestra in možev dedek.
|
|
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 29.1.2006 23:42:23
|
|
|
|
SPORTINA
|
Mi pa smo imeli krst namenoma pri starosti 2 let. Dva dvoletnika pri enem krstu-po dobrih izkušnjah že pri enem takem krstu....Čudovit krst! Tudi tretji oz. četrti bo tak...čakamo, da "shodi".
|
|
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 30.1.2006 8:00:30
|
|
|
|
NATAŠI
|
Starost je različna nekje od 4 meseccov naprej, se sama odločiš. Moj bratranec bo dal zdajle krstit pri 7 mesecih. glede izbire koga imeti pa čist prav ramišljaš... sploh ni fora v denarju, ampak gre za pozornost in ljubezen do krščenca.. da ima čas in se igrata skupaj, gresta kdaj na sprehod ... skratka kar drži se svojega občutka
|
|
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 30.1.2006 8:16:00
|
|
|
|
tejčica
|
Hčerko smo krstili pri enem letu. Bilo bi boljše da bi to storili prej, ker je bila takrat tako nemirna, da smo jo komaj v naročju držali. Je že hotela vse raziskovat. Botra oz. botrco smo imeli samo eno, ker po njegovi strani ni nihče krščen. Izbrala pa sva mojo mami.
|
|
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 30.1.2006 8:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Botra moja sestra in njen mož, star slabe tri mesece.
|
|
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 30.1.2006 15:03:22
|
|
|
|
Pikapolonica
|
Tia je bila krščena pri 7 mesecih, botra je bila pa moja sestra... Najboljša izbira na svetu. Topla, ljubeča mamica treh otrok. Idealna skratka. LP,
|
|
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 30.1.2006 20:02:15
|
|
|
|
KODA
|
Tastarejši je bil krščen pri 5 mesecih.Botra je bila moja sestra. Tamlajši je pa bil krščen pri 11 mesecih.Botra je pa bila moževa sestra. Izbira z obeh strani je .
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 31.1.2006 11:13:27
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
naš Maj je bil krščen pri petih mesecih botrca pa je bila sterejša sestrica stara 15 ler
|
|
RE: krstni boter in starost otroka 31.1.2006 20:58:14
|
|
|
|
teta beta
|
Botrca je bila moja svakinja, od brata žena, tamala pa je bila stara 3,5 mesece. Glede izbire botra sva imela kar dolge debate, on je hotel svojo sestro, jaz svojega brata, potem pa sva sklenila kompromis in mislim, da sva zelo dobro izbrala.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?