nejcko -> Z njimi ni nikoli dolgčas (19.1.2006 23:08:17)
|
Tema od Pilar na Čveku, da se ji je pes poscal na posteljo, me je spomnila na dogodek izpred let, ko še nisem imela otrok. S takrat še ne možem sva šla zvečer ven, pes pa je seveda ostal doma. Vrnila sva se enkrat ponoči okoli dveh, treh in v predsobi naju čaka mina presenečenja - pes je imel drisko in je pač opravil, kar je imel za opraviti. Ok, se zgodi, zadevo počistim in se odpraviva spat. Ampak vonj po khmmm je bil tudi v spalnici ... seveda, pes je stopil v svoj pridelek in se nato olajšan spravil spat na posteljo. Ok, se zgodi, preoblečem posteljo, posteljnino zbašem v pralni stroj in ga zalaufam - sosedje so mi bili verjetno nadvse hvaležni. No, zjutraj pa nas čaka nova poplava presenečenja, v dobesednem smislu. Pol stanovanja je bilo pod vodo, kajti dec se je prejšnji dan kopal in odmaknil odtočno cev pralnega stroja, ki jo imamo speljano v banjo, nazaj jo pa ni dal. Ko sem ponoči zalaufala stroj, tega nisem preverila, in tako smo imeli poplavo, ki nam je celo dvignila en kos parketa v dnevni sobi. No, pa povejte, če nam naši ljubljenčki ne popestrijo življenja! Kako ga pa vam?
|
|
|
|