RE: Ljubim te (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

Mateja* -> RE: Ljubim te (20.1.2006 14:32:38)

Midva sva skupi 5 let in poročena 8 mesecev, pa si seveda poveva, da se imava rada in se ljubiva. Res pa je da ne vsak dan, ker je res da besede izgubijo pomen, če si to kar naprej govoriš. Kva šele da bi si po parkrat na dan to govorila. Ob pravih trenutkih na pravem mestu in je lepo. Pomembno mi pa je, da si dava lupčka predno kam grev in ko se spet vidiva.
Ne pretiravat s tem besedam, na koncu rata to samo navada in pomen izgine.

Anonimen -> RE: Ljubim te (20.1.2006 16:40:31)

skupaj sva skoraj 5 let. Ljubim te, si poveva mogoče na mesec 2x (kot je Muki napisala, pri nas to besedo redko uporabimo). Si pa govoriva npr. si kaj moj/a skoraj vsak dan ali pa druge oblike npr: ge man tebe tüdi rad/a ali se pa ljubkovalno kličeva: luba, lubi, mujcek moj, Miki...

Pupica -> RE: Ljubim te (20.1.2006 21:56:30)

Vsaj 3 x na dan. Zjutri ko se prebudiva, po kosilu, ko se skup crkljamo, pa obvezno zvečer, ko greva spat.
Če je pa kak poseben dan, prložnost pa tut večkrat. Vendar enakopravno, se pravi jaz njemu in obratno. Pa seveda v vsakem SMS-ju, z poljubom vred. In to mi veliko pomeni![sm=9nebesa.gif]

Anonimen -> RE: Ljubim te (21.1.2006 9:35:19)

Po 16 in še malo letih še kar "lezeva in plezava" en po drugem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]... "Ljubim te" si poveva, ko to začutiva - ko sva tečna in sitna gotovo ne. Pa kakšen SMS, mail itd. tudi pošljeva vsake toliko. Mislim, da je pomembno, da čutimo in vemo, da smo ljubljeni.
Je pa velika razlika med rad/a te imam in ljubim te: ljubim te je samo za eno osebo, rad/a te imam pa za več, tebi dragih, oseb (starši, prijatelji...).

miška1 -> RE: Ljubim te (21.1.2006 18:33:55)

6 let skupj in si poveva njmaj stokrat na dan

anajaja -> RE: Ljubim te (21.1.2006 18:47:52)

LJUBIM TE si jst ne upam rečt, ker mi je tok čudna beseda, da bi se zihr smejat začela[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image], pol bi pa mislu, da ne mislm resno....
RADA TE IMAM, pa rečem, ko to zares čutm. Sej ga imam skoz rada, ampak ne morm kr non stop to govort. Mislm, da si midva z dejanji večkrat poveva kok se imava rada[sm=smiley27.gif]

kepa* -> RE: Ljubim te (21.1.2006 19:44:06)

Ljubim te si povesta najmanj 100x na dan? U, mater.

No, midva pa ne. Ljubim te res v samo posebnih, čustvenih trenutkih, rada te imam pa mu rečem večkrat in obratno, a ne vsak dan.
Dejanja so mi bolj pomembna. 

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]