|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ljubim te
20.1.2006 0:16:08   
karmy
si poveva da si imava rada in ljubim te pride ob pravem času na pravem mestu...

men je najbolj nagnusno, ko si na obisku in se dva skor spravta sexat pred obiski... user posted image  pa da se hmal pojesta med sabo..mislim...no... kaj se zadržite ko so pr vas obiski?

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 26
20.1.2006 5:52:13   
Anonimen
Midva sva skupaj 2 leti.
Pa odkrito povem, da se na kaj takega spomniva cca. 1x na teden user posted image  (obojestransko).
Vsi ostali načini izkazovanja ljubezni so pa na sporedu vsakodnevno. Sva pač očitno človeka, ki več dava na dejanja kakor na besede. Objemov in crkljanja ne štejeva - tega je full.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
20.1.2006 6:48:31   
daddy
     Uf, "ljubim te" je zelo, zelo redko na sporedu. V enajstih letih zakona bi lahko naštel na prste obeh rok, kar se tiče besed. Si pa pokaževa, ja. V dejanjih. Ne vem, meni se zdi to bolje. Sem imel tudi partnerko, s katero sva si kr naprej govorila "ajlauju" pa "ajmisju" pa ....... na koncu od vseh velikih besed ( "nikoli nikoli te ne spustim iz mojega srčka etc. ) ni ostalo kaj dosti .....
   To zdaj se mi zdi veliko bolje. Tudi besede obdržijo svojo "težo", če se ne izrekajo prevečkrat.
   Pač takrat, ko res čutiš, da moraš reči točno to. Pa rečeš, iskreno, globoko, iz srca, podkrepljeno s pogledom, ki obožuje.

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 28
20.1.2006 8:02:32   
muki1
Jaz se sploh ne spomnim, da bi mi kdaj rekel, da me ljubi, ker v Prekmurju mi drugače gučijmo user posted image .
Imava pa svoj način. Eden reče lavju, drugi pa mu odgovori lavjutu. Pa ne glih prevečkrat user posted image .
Jaz mu ponavadi, ko se kregava, bolj sarkastično odgovorim, ja, saj jaz tebe tudi ljubim.user posted image

< Sporočilo je popravil muki1 -- 20.1.2006 8:03:01 >

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 29
20.1.2006 8:07:11   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Kalbo, sem se nasmejala tvojemu odgovoru...a večkrat na dan si povesta, da sta 6 let skupaj ??

Ups user posted image , ja , itak se pa to vidi po mojih sivih laseh, da sva že 6 let skupaj. user posted image  Že 6 let mi pije kri user posted image , najslajše mučenje, kar jih je na svetu.

Ženka, rad te imam!

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 30
20.1.2006 8:46:08   
Anka
Midva sva skupaj pet let, dobri dve poročena. Čudovito lepo mi je, ko sem na tleh, razočarana, utrujena...in možu malo potožim o svojih tegobah, pa me objame, poljubi in reče: rad te imam, takrat se zares počutim lepo in najlepše je, da mi to pove tako iskreno, da mu brez dvoma verjamem. Tudi jaz njemu povem da ga imam rada. Seveda so pa tudi pri naju dnevi, ko bi eden drugega zmlela, joj sem včasih jezna nanj in on name, pa se pogovoriva in po takem pogovuru je stavek rad te imam najlepši. Nikoli pa ne porabljava ljubim te...mi nekako ne zveni.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 31
20.1.2006 8:46:59   
tanikaa
Midva si skoraj vsak dan rečeva ljubim te. Največkrat zjutraj, ko se zbudiva ali pa zvečer pred spanjem. Mi ful dosti pomeni in njemu tudi. Pa ne poveva to kar v tri dni. In ni navada. Ker ko sem jezna nanj ali pa on na mene pa teh izjav itak ni. Skupaj pa sva štiri leta.

Pokaževa pa si tudi z dejanji. Naprimer jaz nimam problemov, da bi sam hodil po gostilnah. Ali pa da ga po službi ne bi bilo domov, ker bi s kolegi kje pil. Pomaga mi v gospodinjstvu (so tudi dnevi ko niti ne migne s prstom - takrat izjave ljubim te niti slučajno ne sliši, ker ga takrat sovražim), sam si zlika srajce, če jih slučajno jaz "pozabim", posesa stanovanje, gre po nakupih...

Nikoli ne pozabi na obletnico, niti na rojstni dan... in tako ta izjava ljubim te, ne izgublja pomena, ker vem, da misli iskreno in da to ne pove zato, ker bi to jaz rada slišala, ampak zato, ker to čuti.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 32
20.1.2006 8:58:17   
tinkatonka
Midva si to poveva zelo pogosto. Če je pač kakšni dan mal slabši in se postrani gledava takrat pač ne, drugače pa skoraj vsak dan.

Meni se zdi pravilno, da poveš. Če imaš ljudi, partnerja, starše, brata, prijateljice,..., rad jim to povejmo. Nikoli ne veš kaj se lahko zgodi, pa si lahko potem vse življenje očitamo, da jim nismo rekli kako radi jih imamo. Saj dejanja veliko povedo, kako imaš osebo rad, samo res pa je tudi, da vsak rad sliši, da ga nekdo ljudi, da ga ima nekdo rad in da ni sam na tem svetu, tudi ko se počuti tako.

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 33
20.1.2006 9:05:41   
Vesna
midva občasno,po potrbi pravzaprav za tolažbo(po kreganju,ali pa iz veselja).drugače mi je pa ful pomembno ljubček pred kam greva in ko se vidiva.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
20.1.2006 9:06:15   
tanikaa
Točno tako, tinkatonka. Se popolnoma strinjam s tabo. Meni se tudi zdi zelo pomembno, da osebi, ki ti nekaj pomeni v življenju to pokažeš in poveš. Jaz mojemu sinu skoraj vsak dan povem, da ga imam rada. Ker to sem pri svojih starših zelo pogrešala. So mi sicer z dejanji pokazali, da me imajo radi, in to velikokrat. Ampak povedali mi pa tega niso.

Zato jaz zdaj mami, očetu, babici še posebej pa sestrici velikokrat povem, da mi veliko pomenijo v življenju in da jih imam rada. Poleg tega, da jim to pokažem seveda tudi z dejanji.

In odkar ljudem vem poleg tega, da jim pokažem še povedati rada te imam, sem veliko srečnjejši človek in dosti tega se mi tudi vrne.

Ja, pa še to. Draga muki1, rada te imam. user posted image

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 35
20.1.2006 9:12:03   
Anonimen
Jaz moram pa tukaj nekaj napisati.
Moj dragi mi je pred leti dejal da me ima rad na svoj način, besedo "ljubim te" redko slišim od njega - zgleda da me ima rad, ljubi me pa ne user posted image
No resno: "imam te rad" vam lahko pove vsakdo - recimo meni je za novo leto bivši sodelavec po smsu, ko sem mu jaz nekaj zaželela napisal: "Full hvala, rad te imam" in sem ga vprašala kaj je to pomenilo in mi je lepo povedal da "rad imeti ali ljubiti" je to nekaj drugega in še dodal da me ima pač rad user posted image  Jasno kot bivšo službeno kolegico in iz tega izhaja da mu pač ni vseeno kaj se dogaja z mano.

Moj bivši fant(3.letna veza) mi je vsak dan govoril "rad te imam" in na koncu mi je že lagal, zato ne maram teh besed slišati vsak dan, a ko jih slišim sem še bolj vesela. "Ljubim te" pa vsekakor želim slišati....user posted image

Jaz zadnje čase te besede izgovarjam redko, ker pač ne čutim več tako kot pred 5.leti in se mi zdi brezveze lagat user posted image  Sej sm user posted image , a pač taka sem user posted image user posted image user posted image
seveda jih tudi jaz slišim bolj redko, a to je že druga zgodba.

V glavnem "imejte se radi-e" !!! Lep dan!

(odgovor članu karmy)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
20.1.2006 9:28:33   
tanikaa
Ja, Tassy.

Beseda ljubim te, je rezervirana le za eno osebo.

Beseda rada te imam, pa za otroke, starše, prijatelje, sodelavce, sorodnike...

Ker kot se razlikujejo čustva do partnerja in čustva do otrok, staršev...tako imata tudi ti dve besedi različen pomen.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 37
20.1.2006 9:42:16   
baguSka
Preden sva šla narazen, sta ble ti dve besedici na dnevnem sporedu celo večkrat na dan... vendar ne 'Ljubim te', ampak 'Lubm te'. In res je, kot pravite, kljub pomenu tih dveh besedic, je zaradi njune prevelike vsakodnevne uporabe ta pomen nekako izpuhtel... Zdej, ko nisva več skupi, sta ti dve besedici še vedno prisotni, a se mi zdi, da zveni bolj iskreno in bolj iz srca.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 38
20.1.2006 9:53:10   
SašaR
Midva sva skupaj 8,5 let in si poveva skoraj vsak dan. Največkrat zvečer v postelji pred spanjem.

21.2.2006 se je rodila naša princeska Neja

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 39
20.1.2006 10:14:26   
zoya_
besede ljubim te ali pa rad/a te imam so men tko čudne... mi se jih ne poslužujemo ...

pr nas je bolj lovam te user posted image  user posted image  user posted image  .... jih pa slišim ali pa rečem sigurno enkrat na dan... no pa če kakšen dan  tega ni, nas še ni konc user posted image  user posted image  

L I V E S T R O N G

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 40
20.1.2006 10:29:24   
Moyca_
včasih parkrat na dan, včasih enkrat na dan,....

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu artista7)
Neposredna povezava do sporočila: 41
20.1.2006 10:41:05   
blazka
Možek, RTI.

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 42
20.1.2006 10:42:03   
beba76
Ja, tudi midva si velikokrat poveva, vsak dan pa ne.

Je pa prijateljica vprašala moža, zaka ji nikdar ne reče, da jo ljubi ali pa, da jo ima rad. Pa ji je odgovoril: ja, saj sem ti to že enkrat povedal...user posted image user posted image

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 43
20.1.2006 11:24:18   
Anonimen
Skupaj sva 7 let, da se imava rada, si poveva vsak dan, včasih večkrat, včasih manjkrat. Meni osebno je to ena izmed tistih majhnih pozornosti, ki popestrijo partnerstvo. Tako kot me preseneti z zajtrkom v postelji ali mi brez posebnega razloga prinese rožico. Pa lepo mi je, ker se po 7. letih še vedno, ko se sprehajava, drživa za roke. Kot dva najstnikauser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
20.1.2006 12:12:01   
tasika12
Jaz vem da je te besede lepo slišat, ampak ne vem zakaj se mi zatika oz. imam cmok v grlu ko bi morala to rečt (pri besedi ljubim te), mogoče zato ker si jo želim kdaj slišat pa je nikoli. Ponavadi jaz rečem rada te imam  ali moj mucko in potem dobim to nazaj. Mislite da so moški glede teh besed bolj zadržani? Če mu to omenim, reče da je to tako samoumevno, ampak se ne zaveda da bi me s tem polepšal dan in osrečil.
Lep dan
Nataša

(odgovor članu Pilar)
Neposredna povezava do sporočila: 45
20.1.2006 12:32:06   
muki1
Tanikaa user posted image  user posted image  user posted image  , ge tebej tüj.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 46
20.1.2006 13:22:34   
tanikaa
Aj, njaj, njaj. Vej de me pa še nerodno gratalo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 47
20.1.2006 13:30:44   
Anonimen
1 krat na dan v različnih izpovednih verzijah in z različnimi sredstvi.user posted image

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
20.1.2006 13:39:58   
Anonimen
midva sva skupaj 4 leta in si vsak dan izmenjujeva besede ljubim te, rad te imam, pogrešal sem te... Zdijo se mi zelo pomembne, saj je to le ena od mnogih pozornosti, ki ti polepšajo dan.

(odgovor članu Pilar)
  Neposredna povezava do sporočila: 49
20.1.2006 13:40:15   
gaja*
Midva sva skupi že devet let pa pol (pol leta sva poročena) pa si vedno, ko ker kam gre al pa pride dava lupčka user posted image , in si tud večkrat na dan rečeva, da se imava rada. Večkrat rečeva, rad/a te mam, al pa najrajš te mam na svetu kot pa ljubim te...  Pa kadar greva ven se tud za roke drživa, pa mi je prav fajn...

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?