Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: čAKALNA LISTA ZA SPERMIOGRAM 19.1.2006 20:45:22
|
|
|
|
Vesna_2
|
jaz ti lahko povem kako je s tem pri nav v Nm, ker mora to opraviti tudi moj . in sicer pri nas ni čakalne dobe opravlja pa to samo en zdravnik zato to delajo samo ob sredah zjutraj. mi gremo tja 1. 2. 06. mali beli paglavci bodo skakali kot nori. UPAM!!!
|
|
|
|
RE: čAKALNA LISTA ZA SPERMIOGRAM 19.1.2006 21:47:20
|
|
|
|
muzika
|
HVALA ZA INFORMACIJO. UPAM, DA TO POMENI, DA LAHKO PRIDE V NM TUDI NEKDO IZ MB. LAŽJE SE MI NAMREČ ZDI PELJATI SE TEH NEKAJ KM KOT ČAKATI 4 MESECE!!! MOGOČE PA JE SO ČAKALNIH LIST ŠE CELO KJE BLIŽJE??? LEPO POZDRAVLJENA
|
|
|
|
RE: čAKALNA LISTA ZA SPERMIOGRAM 19.1.2006 21:48:27
|
|
|
|
muzika
|
TISKARSKI ŠKRAT! MOGOČE PA SO BREZ ČAKALNIH LIST ŠE CELO KJE BLIŽJE????
|
|
|
|
RE: čAKALNA LISTA ZA SPERMIOGRAM 20.1.2006 6:55:22
|
|
|
|
emaa
|
V MB se v neplodnostni čaka precej dolgo, ko pa si enkrat noter, se pa hitro odvija. Lahko gresta tudi drugam na spermiogram, vendar pusti datum tudi v MB, v primeru, da kaj ne bi bilo v redu. Če ne bo v redu, bodo hoteli svoj spermiogram, pa bosta spet čakala
|
|
|
|
RE: čAKALNA LISTA ZA SPERMIOGRAM 20.1.2006 6:55:57
|
|
|
|
simi73
|
Poskusi v celjski bolnici na oddelku za ginekologijo - moj ješel tja delat spermiogram in kolikor vem, je samo poklical in dobil datum v roku 14 dni. Poskusi! Žal ti telefonske, kamor klicat ne morem dat, ker je bla na njegovi napotnici. Mora pa imet napotnico ali od svojega zdravnika ali pa od tvoje G. Pa dobro opravita!
|
|
RE: čAKALNA LISTA ZA SPERMIOGRAM 20.1.2006 10:15:38
|
|
|
|
GoYa
|
Lahko greš tudi v LJ k dr. Rešu. Sam Celje ti je bližji.
|
|
|
|
RE: čAKALNA LISTA ZA SPERMIOGRAM 20.1.2006 14:10:39
|
|
|
|
muzika
|
Hvala za odgovore. Sem klicala v NM in so rekli, da opravljajo preglede samo za dolenjce. Oz. da se morajo pozanimat, če lahko pride tudi štajerc. V Celju pa se čaka 1 - 2 meseca, lahko pa pride kdorkoli. Torej Celje. Boljše to kot 4 m. v MB. Lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: čAKALNA LISTA ZA SPERMIOGRAM 20.1.2006 16:02:31
|
|
|
|
GoYa
|
Muzika, če želiš biti še prej na vrsti in se ti ni težko pripeljati do LJ, pokliči 01 510 68 00. To je št. dr. Reša. Čakalna doba je max. 14 dni.
|
|
|
|
RE: čAKALNA LISTA ZA SPERMIOGRAM 21.1.2006 21:10:54
|
|
|
|
muzika
|
Čez mesec dni sem naročena na GK MB. Bom videla, kaj mi go zdravnica rekla. Če bo ugotovila, da je mož kritični faktor, se bova na spermiogram verjetno res podala v katero drugo bolnico, da si prideva čimprej na jasno. Hvala za nasvet. LP
|
|
|
|
RE: čAKALNA LISTA ZA SPERMIOGRAM 22.1.2006 11:32:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne vem, kako je zdaj v Postojni, vendar pred dvemi leti si prišel na spermiogram z napotnico zdravniko v soboto zjutraj. Brez predhodnega naročanja...katerokoli soboto želiš. Kako je zdaj, ne vem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?