Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ali maline pospešuejjo porod 19.1.2006 13:24:41
|
|
|
|
shooo
|
ta caj ne pospesi poroda!naj bi pomagal pri mehcanju porodne poti. pa ni nobenih raziskav in dokazov.jaz ga sicer pijem ker mislim da skoditi ne more.ob enem se hodim na akupunkturo- za krajsanje 1. porodne dobe- in sem zadnjic dobila se eno iglo za "pospesitev" a imam se 6 dni do pdp. lahko bi pa probala s sexom.ta pa baje pomaga!!!! lp
|
|
RE: Ali maline pospešuejjo porod 19.1.2006 13:30:06
|
|
|
|
atinav
|
Jaz sem rodila 15 dni čez rok... počela vse možne varjante full hodila po stopnicah, z dragim sva , sprehodi do neomoglosti...uglavno kar ni hotel ven, tako da so mi nazadnje vseeno sprožili porod...no maline pa res nisem probala, ampak pomoje tud to ne bi palilo !
|
|
RE: Ali maline pospešuejjo porod 19.1.2006 13:30:18
|
|
|
|
ma19teja
|
Pozdravljena! Nam je pomagal dober sex zvečer....., spermiji so naredili svoje... zjutraj ob 6uri mi je počil mehur ob 12h pa smo že imeli razgrajačka hlačka na svetu. Za malinine liste sem tudi jaz slišala, ampak sem se raje poslužila omenjene variante, seveda če nimaš prepovedi! Itak si pa iz medicinske stroke, boš že vedela... Veliko uspeha in srečno! Lp, Mateja in Cene
|
|
|
|
RE: Ali maline pospešuejjo porod 19.1.2006 13:34:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, potem pa mi ne vemo, kaj je dober seks Pri nas ni nič pomagalo, čakat pa čakat, pa še vedno nič, tako da so sprožili vse skupaj8. dan čez rok. Ampak škodit ne more, po moje, probaj, pa boš videla. Čeprav po eni strani je meni kar žal, da so mi porod sprožili, še vedno mislim, da hruška ne odpade, dokler ni zrela. In mislim, da se je pri mojemu bejbiju to tudi pokazalo. Lahko da se motim, ampak če bom še kdaj na tem, da mi sprožijo, bom rekla: ne. Ha, pa bom še jaz ena tistih tečnih porodnic. ma19teja, a je Cene ime tvojega sina? Ker če je, kapo dol
|
|
|
|
RE: Ali maline pospešuejjo porod 19.1.2006 14:59:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa pomeni PDP ?
|
|
|
|
RE: Ali maline pospešuejjo porod 19.1.2006 16:38:31
|
|
|
|
SANDRA
|
PDP pomeni predvideni datum poroda!!!
|
|
|
|
RE: Ali maline pospešuejjo porod 20.1.2006 12:07:15
|
|
|
|
ameli
|
Jaz sem pila malinin čaj od 36. tedna dalje. Rodila pa sem 14 dni čez rok! Je pa res, da je bil porod zelo lahek in hiter (samo ne bi rekla, da so maline kaj pomagale )
|
|
|
|
RE: Ali maline pospešuejjo porod 20.1.2006 20:44:55
|
|
|
|
ma19teja
|
Hja, potem pa mi ne vemo, kaj je dober seks Pri nas ni nič pomagalo, čakat pa čakat, pa še vedno nič, tako da so sprožili vse skupaj8. dan čez rok. Ampak škodit ne more, po moje, probaj, pa boš videla. Čeprav po eni strani je meni kar žal, da so mi porod sprožili, še vedno mislim, da hruška ne odpade, dokler ni zrela. In mislim, da se je pri mojemu bejbiju to tudi pokazalo. Lahko da se motim, ampak če bom še kdaj na tem, da mi sprožijo, bom rekla: ne. Ha, pa bom še jaz ena tistih tečnih porodnic. ma19teja, a je Cene ime tvojega sina? Ker če je, kapo dol Al bina --- ker sem imela napovedano amnioskopijo, sem rekla možu, da naj raje on "mal pobeza" ne da me bojo v porodnišnici matral..... no in se je potrudil.......... .......pa še blazno mi je pasalo tisiti večer . Tko to je moja izkušnja, upam, da bo tudi kateri drugi pomagalo! Ja Cene je ime najinemu sinkotu in ga vidiš tudi na sliki. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?