|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali maline pospešuejjo porod
19.1.2006 13:16:22   
Anonimen
Zdravo!
Ker sem že precej čez rok sem dobla nasvet naj pijem čaj iz malinovih listov?!
Je katera že slišala za to?
Glede na to dsa sem iz medicinske stroke temu kar ne verjamem, sem šla vse možno pregledat pa ničesar zasledila. Če katera ve za kakšne članke ali mi lahko prosim sporočiuser posted image
Hvala in lp
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ali maline pospešuejjo porod
19.1.2006 13:24:41   
shooo
ta caj ne pospesi poroda!naj bi pomagal pri mehcanju porodne poti. pa ni nobenih raziskav in dokazov.jaz ga sicer pijem ker mislim da skoditi ne more.ob enem se hodim na akupunkturo- za krajsanje 1. porodne dobe- in sem zadnjic dobila se eno iglo za "pospesitev" a  imam se 6 dni do pdp.
lahko bi pa probala s sexom.ta pa baje pomaga!!!!
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.1.2006 13:30:06   
atinav
Jaz sem rodila 15 dni čez rok... počela vse možne varjante full hodila po stopnicah, z dragim sva user posted image , sprehodi do neomoglosti...uglavno  user posted image kar ni hotel ven, tako da so mi nazadnje vseeno sprožili porod...no maline pa res nisem probala, ampak pomoje tud to ne bi palilouser posted image !

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.1.2006 13:30:18   
ma19teja
Pozdravljena!

Nam je pomagal dober sex user posted image user posted image zvečer....., spermiji so naredili svoje... zjutraj ob 6uri mi je počil mehur ob 12h pa smo že imeli  razgrajačka hlačka na svetu.user posted image

Za malinine liste sem tudi jaz slišala, ampak sem se raje poslužila omenjene variante, seveda če nimaš prepovedi! Itak si pa iz medicinske stroke, boš že vedela...

Veliko uspeha in srečno!

Lp, Mateja in Cene

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2006 13:34:51   
Anonimen
Hja, potem pa mi ne vemo, kaj je dober seks user posted image  Pri nas ni nič pomagalo, čakat pa čakat, pa še vedno nič, tako da so sprožili vse skupaj8. dan čez rok.

Ampak škodit ne more, po moje, probaj, pa boš videla.

Čeprav po eni strani je meni kar žal, da so mi porod sprožili, še vedno mislim, da hruška ne odpade, dokler ni zrela. In mislim, da se je pri mojemu bejbiju to tudi pokazalo. Lahko da se motim, ampak če bom še kdaj na tem, da mi sprožijo, bom rekla: ne. Ha, pa bom še jaz ena tistih tečnih porodnic.

ma19teja, a je Cene ime tvojega sina? Ker če je, kapo dol user posted image

(odgovor članu ma19teja)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.1.2006 14:59:14   
Anonimen
Kaj pa pomeni PDP ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
19.1.2006 16:38:31   
SANDRA
PDP  pomeni predvideni datum poroda!!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.1.2006 12:07:15   
ameli
Jaz sem pila malinin čaj od 36. tedna dalje. Rodila pa sem 14 dni čez rok! Je pa res, da je bil porod zelo lahek in hiter (samo ne bi rekla, da so maline kaj pomagale user posted image )

(odgovor članu SANDRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.1.2006 20:44:55   
ma19teja
Hja, potem pa mi ne vemo, kaj je dober seks Pri nas ni nič pomagalo, čakat pa čakat, pa še vedno nič, tako da so sprožili vse skupaj8. dan čez rok.

Ampak škodit ne more, po moje, probaj, pa boš videla.

Čeprav po eni strani je meni kar žal, da so mi porod sprožili, še vedno mislim, da hruška ne odpade, dokler ni zrela. In mislim, da se je pri mojemu bejbiju to tudi pokazalo. Lahko da se motim, ampak če bom še kdaj na tem, da mi sprožijo, bom rekla: ne. Ha, pa bom še jaz ena tistih tečnih porodnic.

ma19teja, a je Cene ime tvojega sina? Ker če je, kapo dol

Al bina   --- ker sem imela napovedano amnioskopijo, sem rekla možu, da naj raje on "mal pobeza" ne da me bojo v porodnišnici matral..... no in se je potrudil..........user posted image .......pa še blazno mi je pasalo tisiti večeruser posted image .  Tko to je moja izkušnja, upam, da bo tudi kateri drugi pomagalo!

Ja Cene je ime najinemu sinkotu in ga vidiš tudi na sliki.

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?