|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ojoj, kakšna imena
19.1.2006 23:57:13   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

Od viv sine bo Miran user posted image

a ne bo TIHOMIR user posted image

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 51
20.1.2006 8:35:13   
viv_
Draga anonimna:

Ti nekej povem - meni so se ful v šoli smejali ker sem Živa. Ne, da bi se mi odrasli smejali, ampak otroci. In vedno so bile variante Živa-mrtva in take... Valja, da se ne boš ti smejala... otroci se pa bodo in bodo tarča posmeha... Verjemi mi! Lua bo sigurno Lula in tako naprej...

No, poglej Jano in Zaro, odrasli ženski, pa se men režita user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 52
20.1.2006 8:58:45   
lefairyon
res so zanimiva in nevsakdanja imena...ampak so verjetno staršem bila všeč in sta zato tako poimenovala svoje otroke...res da bojo verjetno tarča v šoli vendar bo tudi to prešlo s časom...
ne vem kako lahko napišete da so to trapasta imena...kako bi se ve počutile če bi našle takšen post na forumu in bi kdo o vaših pikcih tako govoril...mislim da ni lepo tudi do mamice ki verjetno obiskuje ta forum...ne bo nič kaj vesela ko bo prebrala kako debato in kakšne komentarje ste dajale glede imen ki jih imajo njeni otroci...no ne vem pač moje mnenje...

umirem sto puta dnevno
a tebi je sasvim svejedno
znam da sam kriv i znaju to svi
znam da je kasno a trebaš mi ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3347 ;)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 53
20.1.2006 9:02:39   
Anonimen
Če pa ima ta mamica ob toliko majhnih otrocih čas za RR, potem pa je še pravica na tem svetu!user posted image

(odgovor članu lefairyon)
  Neposredna povezava do sporočila: 54
20.1.2006 9:02:46   
viv_
ah leon2003, če je njej všeč, potem ji bo za tole tudi vseeno...

Meni je ena od mojih boljših prijateljic rekla, da je Mirna obupno ime in naj ga ne dam, pa sem ga. Prijateljici sva pa še vedno!

(odgovor članu lefairyon)
Neposredna povezava do sporočila: 55
20.1.2006 9:12:53   
Carovnica Mica
jv Viv,tud jest se nisem nikoli ozirala na komentarje in jih nisem niti komentirala-pa smo sa vedno kolegi in tud teme o imenih ne pogrevamo vec-bilo i proslo-do naslednjega user posted image ,sam pri nas verjetno ne vec-so 3 skratje zaenkrat dovoljuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 56
20.1.2006 9:31:23   
viv_
C.M., meni so pa imena tvojih škratov ful všeč! Res! Super so mi!

(odgovor članu Carovnica Mica)
Neposredna povezava do sporočila: 57
20.1.2006 10:29:01   
kofetek2010
IZVIRNO SPOROČILO: viv
No, poglej Jano in Zaro, odrasli ženski, pa se men režita user posted image user posted image user posted image user posted image  

a misliš da sva? user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 58
20.1.2006 14:43:00   
Gothika
če sem prav razumela so ti otroki rojeni na gorenjskem??...ste mogoče pomislile, da ta imena v kitajščini mogoče imajo kak pomen, tako kot pri nas klara, živa, roža....in tako naprej...sta starše mogoče kitajca?? vendar pa če sta res kitajca je to zanju čisto normalno

< Sporočilo je popravil Gothika -- 20.1.2006 14:44:55 >

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 59
20.1.2006 15:42:58   
pravljica
no ja...bskrle in arielca...glede sklanjanja sem prepričana, da bodo imeli manj problemov, kot jih imajo naša imena...se mi zdi, da ima Marko večkrat v spominski narobe napisano (Markotu????) kot bo imela Lua (tuja ženska imena se ne sklanjajo a ne?)...moška se pa čist normalno sklanjajo kot kak Žan, Jan ipd.
men se drugače ne zdijo tako napačna, če bi jih slišala posamezno...ampak vseh 5 na kupu...jao user posted image  mejtajdindanlua...mogoče imajo pa res korenine na kitajskem user posted image

yeah, thats me ;)

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 60
20.1.2006 16:02:26   
paris
Men pa taka imena niso všeč, pa bog pomagi!

Ljubezen sta prostor in čas, merjena s srcem.
(M. Prust)

(odgovor članu pravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 61
20.1.2006 16:31:55   
Annny

IZVIRNO SPOROČILO: paris

Men pa taka imena niso všeč, pa bog pomagi!

Tudi meni na žalost ne..ampak tako pač jeuser posted image

(odgovor članu paris)
Neposredna povezava do sporočila: 62
20.1.2006 17:48:30   
žužu
ful dobra imena, ni kaj!
jaz pa recimo ne bi nikol dala takšno ime, ki ga nosi že vsaj najmanj pet sosedovih.. potem imajo pa taki otroci ponavadi res vzdevke. kot takrat, ko je bila poplava janov in žanov. zdaj pa je recimo vsaka druga deklica neja in tako jih bo naenkrat pet v istem razredu. men bi blo to skoraj bolj hudo...
sicer pa je pomemben pomen imena. meni denimo je všeč ime nisha, apmak pomeni noč, torej odpade.
ljudje se pa ponavadi delajo norca iz tistega, ki to sam dovoli...

(odgovor članu Annny)
Neposredna povezava do sporočila: 63
21.1.2006 18:31:54   
Lusa
ŽUŽU men je tako lepo to ime nisha le kje si ga našla.Za ostala"gorenjska" imena :kratka in jedrnata.Ziher nekaj pomanijo.Nekaj posebnega.Men so cool.Nikoli nisem bila za ta imena ,ki jih ima že vsak drug.

(odgovor članu žužu)
Neposredna povezava do sporočila: 64
21.1.2006 19:09:20   
Gina
Neverjetno, kaj vas moti. Naj vam razložim, da v 15. letih, kar delam v šolstvu, pa sem slišala že vse mogoče vrste imen, od Katarin, do Nik, od Draganov do Harisov, od Fion do Aladinov, od Tij do Nitazijev, od Lan do Danov...... NIKOLI še nisem slišala NOBENEGA otroka, da bi se norčeval iz imena, niti se mi ni NITI EN izmed staršev ali otrok potožil, da se kaj takega dogaja doma, niti nisem slišala kaj takega od sodelavk. NIKOLI! Današnja "čudaška" imena so čisto normalna za te čase. Ve ste zakompleksane in nenavajene na vse sorte imen. Še daleč najbolj "čudno" se je slišalo, ko sem imela enega fantka Francija nedolgo tega, ampak smo se vsi navadili prav kmalu, že drugo sekundo. Saj otroci se niso navajali. NJim ni bilo čudno. Nam, starim prismodam je bilo. Zdaj mi je tolk všeč ratalo, ko je tako zelo nenavadno.

POtem je pa še ena stvar, ki je ne razumem. Kako zganjate tak cirkus okrog ene Žive. Pa kaj, če se je Groza pisala? Meni na misel ne pride, da bi to bilo kaj čudnega. Še manj mi pride na misel, da je čudno, če ima Živa otroka z imenom Mirna. In se mi niti smešno ne zdi. Meni se zdijo tisti, ki jim je to smešno, strašno polni kompleksov, ker očitno razmišljajo, kako bi bilo njim groza, če bi se tako pisali. Saj drugače jih ne bi ganilo, če se jim ne bi zdelo sramotno. Se spomnim, kako so se ljudje zdeli sami sebi duhoviti, ko so me spraševali, če bo moj drugi otrok Noč, ker je prvi Dan? Jaz pa sem si isti hip živo predstavljala, kako imajo v glavi plesnive možgane. Saj se niti jeziti nisem mogla, tako so se mi smilili. A ni žalostno, da se tako predstavljaš ljudem. Mene bi bilo sram, če bi bila tako zakompleksana, ljudje so pa ponosni, ker so dobili tako asociacijo. Matr smo različni.

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 65
21.1.2006 20:33:47   
spacey
Bravo žužu in Gina!

Žalostno, da se prav ve mame tako posmehujete in norčujete iz imen otrok oz. iz staršev, ki so ta imena izbrali in dodelili svojih dojenčkom. Sram vas bodi, kako nezrele ste!

Meni tudi niso všeč vsa imena, vendar zaradi tega ne govorim, da so ogabna, gnjusna, trapasta, katastrofalna in ne vem kaj še vse!

Svašta!

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 66
21.1.2006 22:40:04   
polona2
Ime Dan se mi ne zdi nič posebnega in res ne razumem, zakaj si bila zaradi tega tarča posmeha, Gina.
Medtem ko so mi ta imena, o katerih klamfamo že na treh straneh, trapasta do amena. Pa me označite za ozkogledo, zakompleksano in nevemkajševse...

(odgovor članu spacey)
Neposredna povezava do sporočila: 67
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?