Reja -> RE: Prvi pregled - razočarana (19.1.2006 14:32:52)
|
Hvala za odgovore. Glede na to, kaj sem po poklicu, mi lahko verjamete, da VEDNO ljudi vprašam vse, kar me zanima. Po vsem tem, kar sem prebrala v vseh možnih knjigah in revijah, pa tudi portalih, kot je ta, nisem imela vprašanj. Vem pa, da zagotovo ne vem vsega in da sem morda kako pomembno stvar zgrešila. In po vseh besedičenjih v knjigah in revijah sem si predstavljala, da bo pregled takšen kot Matejin, čeprav sem pri tem zdravniku res dvomila v to. Hvala za nasvet o nuhalni, sem že dogovorjena. Anonimna številka 1: Pričakovala sem, da mi boš napisala, kako je bilo na tvojem prvem pregledu. Glede "mutavosti" sem pa prepričana, da ni ene normalne nosečke, ki NE bi vprašala ginekologa ali sestre tistega, kar jo zanima. Res ne poznam nobene, ki bi tvegala zdravje svoje pikice in sebe, ker bi se bala vprašati. Ne podcenjuj RR-jevk. Če nočeš deliti izkušenj z nami, pač temo preskoči. Ostalim hvala za odgovore. Sto ginekologov, sto različnih pregledov, med njimi le nekaj takšnih, kot jih opisujejo knjige in revije.
|
|
|
|