melancan (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Kuhajmo skupaj



Sporočilo


hubi -> melancan (18.1.2006 22:43:57)

Sanja se mi ne, kaj naj počnem z njim (razen popečem).   [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]  Ali imate kakšno idejo?




artista7 -> RE: melancan (18.1.2006 23:01:29)

dobre so za v ajvar, sicer jih pa lahko spohaš in spečeš potem. malo popečeni so agood tudi v solati z malo česna.za ostalo pa že ne vem več





matahari -> RE: melancan (18.1.2006 23:04:31)

malo popečeš in daš med krompir in meso pri musaki - ful dobr




Nasy -> RE: melancan (18.1.2006 23:07:38)

Melancane lahko:
 
- paniraš po dunajsko, pariško

- popečeš v žar ponvi

- narediš namaz tako, da ga pečeš zavitega v foliji in potem zmiksaš z dodatkom česna in topljenega sirčka

- popečeš in uporabiš kot nadev za lazanjo

- vlagaš

To se trenutno spomnem, malo pobrkaj po kulinariki, jaz sem nekoč zbirala recepte z malancani, ker jih obožujem




lelaval -> RE: melancan (19.1.2006 0:00:52)

Lahko ga daš tudi na pizzo, zraven solate,...




lelaval -> RE: melancan (19.1.2006 0:01:18)

Mislila sem v solato.




tascha -> RE: melancan (19.1.2006 8:17:42)

Narežeš na kockice, prepražiš na čebulci in zraven zamešaš jajca. [sm=smiley20.gif]




tadejaa -> RE: melancan (19.1.2006 8:47:04)

Jaz jih malo popečem, narezane na kolobarje(0,5 cm), gor naložim
rezino paradižnika in rezino sira ter dam v pečico, da se sir
stopi.
Ali pa naredim maso kot za palačinke (malo gostejšo)
in spet narežem na kolobarje, jih pomočim v maso ter
ocvrem v olju.
Vedno pa jih prej posolim in pustim 15 min, da spustijo
malo tekočine.




Nasy -> RE: melancan (20.1.2006 6:23:26)

IZVIRNO SPOROČILO: tadejaa

Vedno pa jih prej posolim in pustim 15 min, da spustijo
malo tekočine.

to pa itak obvezno, drugače jih ne boš hotla več jest[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]




Stran: [1]