puri -> RE: Januarčice? (20.1.2006 11:04:47)
|
Ojla Kami! Jaz se tudi že sprašujem, kje so vse januarčice, saj jih je že kar nekaj rodilo. Jaz se počutim kar dobro, ker sem imela to srečo, da nisem bila nič šivana,....edino še vedno sem zelo utrujena. Verjetno zato, ker imam doma sedaj 3 otročke, kateri me še vsi zelo rabijo, ker so še majhni in pa ker tako kmalu vstajamo zjutraj. Vsi se namreč zbudijo že okrog pol 6-ih zjutraj[sm=zmeden.gif] in potem je treba takoj začeti dan. Drugače se pa z Majem lepo dojiva, je zelo priden,.....čez dan je tako, kot da ga ne bi imela, spi po 3 ali 4 ure skupaj, se zbudi, ga previjem in nato se podojiva in že spi naprej. Sem in tja je kdaj buden kakšno urco. Ponoči spi po 3,4 pa tudi že 6 ur skupaj je spal, edino drugi del noči se pa bolj zbuja. Potem ga moram pa držati za rokice, da spi ali pa mu moram v ustih držati dudo, ker mu skos ven pada, tako da takrat jaz bolj malo spim. Mu pa zelo paše spati v moji postelji, čeprav sedaj to bolj opuščam in ga raje držim za rokice v njegovi postelji, da bi se navadil spati v svoji. Ugotovila sem tudi, da ne mara teme,...če ima prižgano luč, skoraj vedno zaspi lepo kar sam v tihem, če je pa noč, pa noče in se joka.Zato se verjetno tudi ponoči bolj zbuja, ker je noč, čeprav imamo prižgano solno lučko, ampak to mu zgleda ni dovolj. Kje ste januarčice,...............
|
|
|
|