Gina -> RE: kaj NE potrebujemo (18.1.2006 19:23:21)
|
A veš, da je to totalno odvisno od posameznika. Meni so bile najbolj grozljive benkice, nisem jih uporabljala, od prvega dneva sem dajala otrokom bodije, benkice dala naprej, frendica, ki jih je dobila, jih pa ne more prehvalit. Nisem rabila stojala za banjico, niti kakšne posebne banjice, nisem rabila termometra za v vodo, pa navadnega termometra (ves čas smo uporabljali ušesnega), ravno tako ne maram hlač na naramnice, meni so zakon hlače do pasu, ker se jih hitro obleče in sleče (kakšna ti bo pa ravno obratno povedala). Nisem rabija previjalnih plenic, ker otrok nisem niti en dan na široko povijala. Brez hojice in stajice bi pa bilo meni zelo težko. Tudi kengurujčka smo včasih uporabljali, ker hodimo po hribih, pa en dober ruzak tudi. Nisem uporabljala celih, enodelnih pajackov, ker so strahotno štorasti, moraš otroka celega sleči, če ga previjaš, ga zebe zraven (ampak kakšna ti bo rekla pa ravno obratno, kolk je fajn, ker so topli). Nisem uporabljala navadne vate, ker smo imeli vlažilne robčke ves čas. Tudi stolčka nisem uporabljala niti koška, ker smo imeli avtostol (lupinico)v stanovanju in namesto koška spodnji del vozička. Nobenih kremic in druge kozmetike nisem uporabljala, no, razen hladilno mazilo in ribodermin.
|
|
|
|