[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Hišni ljubljenčki

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2006 11:39:32)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Tinca7 -> RE: kastracija (18.1.2006 12:49:34)

Mi smo dali našega kastrirati sicer pri 5,5 mesecih (slabe izkušnje s prejšnjim[sm=smiley9.gif]), in je sedaj srednje poskočen. Včasih je tako len, da se mu ne da niti riti dvignit. Sedaj je star 4 leta. Nisem čisto sigurna, če je to zaradi kastracije. Sem pa slišala, za veliko primerov, ko takole psički nagajajo[sm=sloncek.gif][sm=kuza.gif], pa se potem umirijo in izgubijo ta svoj hudi nagon.
Ti pa predlagam, da ga pelješ na veterino spomladi. Imajo namreč, pazi to - AKCIJE.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2006 13:13:27)

ma-ja -> RE: kastracija (18.1.2006 14:58:22)

Jaz imam sicer dva mačka, ampak po moje ni bistvene razlike. S kastracijo jim vzameš nagon in sigurno ne bo naskakoval vsake, ki jo bo zavohal [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]!
Vsaj naša mačka ne gresta več kot 5 m od hiše. Je pa ta stvar lažja kot sterilizacija. Našima kosmatincema se še poznalo ni, da so jima sploh kaj naredili. Zjutraj sem ju odpeljala na kliniko in ju po službi dvignila. Pa sta me že takoj skor požrla, ker nista cel dan nič jedla. Sicer jima ne bi smela dati jesti, ampak ni šlo drugače. Potem sta se pa veselo podila po stanovanju.
Se pa pri veterinarju zmeni za manjše plačilo (brez računa). Jaz sem samo rekla, da plačam z gotovino in namesto skoraj 30.000 (za oba), sem plačala 20.000. Malo manj je pa že!

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2006 20:00:47)

nejcko -> RE: kastracija (18.1.2006 22:44:42)

Če se še ni nikoli sparil, potem je kastracija kar smiselna kar se tiče naskakovanja gonečih psičk. S kastracijo pa naskakovanja kot rangiranja po vsej verjetnosti ne boš odpravila. Se pa pozanimaj pri veterinarju ali pa vprašaj na kakšnem forumu (npr. Mojpes), kakšne izkušnje imajo.

Srečno.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.1.2006 22:22:35)

Stran: [1]