|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Znane slovenke & CR
22.1.2006 8:28:55   
BigWhale
Albina,

Ja, samo prilagajas se tudi tako, da se kdaj pa kdaj cemu odreces. ;) Po mojem je naravnost trapasto, ce se zenska odloci za otroka in potem ze takoj rece, jaz ne bom rodila po naravni poti, jaz ne bom dojila, kasneje se to nadaljuje v moj otrok bo sel takoj v vrtec, popoldan bo imel varusko, ... , .... Naj si raje kupi tamagocija.

http://www.lubica.net/bigwhale/blog/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 51
22.1.2006 8:41:40   
Primoza
Po CR je zelo otežkočeno ukvarjanje s športi pri katerih napenjaš trebušno skupino mišic, se pravi z praktično vsemi gibalnimi športi.

(odgovor članu Scarlet)
Neposredna povezava do sporočila: 52
22.1.2006 8:46:59   
KMALU
Naslov je znane slovenke in CR, potem pa se je razplamtela brez vezna debata o tem ali bo ena dojila ali ne, ali bo imela CR ali ne..

Vsak ima pravico, da se odloci kakor sam hoce, edino vprasanje je: zakaj se tako odloci? Ker je prebral v reviji? Ker je slisal, da se joske povesijo ce dojis? Ker se boji bolecin naravnega poroda in hoce CR?
Odgovorov ne vem in ve tudi ne in pravzaprav sploh ni vazno...
Tiste ki zelimo svojim otrokom najboljse (to je dokazano) bomo dojile vsaj pol leta- sem ne spadajo tiste, ki mleka nimajo! Tiste, ki pa imajo neke druge prioritete pa si ne bodo premislile pa ce jim tukaj se tako tezimo!!!

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 53
22.1.2006 8:50:00   
KMALU
pa se tole..
Meni gredo blazno na zivce zenske, ki se ze pred porodom (po moznosti je to prvi porod) odlocijo, da ne bodo dojile ali pa jamrajo da porodnih bolecin ne bodo zmogle.
Na svetu je toliko drugacne bolecine, ki je ne moremo premagati in prepreciti in je dosti hujsa kot porod. Poleg tega za nekaj ur "mucenja" dobis tako dragocen zaklad, da se 100% splaca potrpet- kdor ne misli tako, ne vem zakaj se je odlocil za otroka..

(odgovor članu BigWhale)
Neposredna povezava do sporočila: 54
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?