RE: Znane slovenke & CR (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

BigWhale -> RE: Znane slovenke & CR (22.1.2006 8:28:55)

Albina,

Ja, samo prilagajas se tudi tako, da se kdaj pa kdaj cemu odreces. ;) Po mojem je naravnost trapasto, ce se zenska odloci za otroka in potem ze takoj rece, jaz ne bom rodila po naravni poti, jaz ne bom dojila, kasneje se to nadaljuje v moj otrok bo sel takoj v vrtec, popoldan bo imel varusko, ... , .... Naj si raje kupi tamagocija.

Primoza -> RE: Znane slovenke & CR (22.1.2006 8:41:40)

Po CR je zelo otežkočeno ukvarjanje s športi pri katerih napenjaš trebušno skupino mišic, se pravi z praktično vsemi gibalnimi športi.

KMALU -> RE: Znane slovenke & CR (22.1.2006 8:46:59)

Naslov je znane slovenke in CR, potem pa se je razplamtela brez vezna debata o tem ali bo ena dojila ali ne, ali bo imela CR ali ne..

Vsak ima pravico, da se odloci kakor sam hoce, edino vprasanje je: zakaj se tako odloci? Ker je prebral v reviji? Ker je slisal, da se joske povesijo ce dojis? Ker se boji bolecin naravnega poroda in hoce CR?
Odgovorov ne vem in ve tudi ne in pravzaprav sploh ni vazno...
Tiste ki zelimo svojim otrokom najboljse (to je dokazano) bomo dojile vsaj pol leta- sem ne spadajo tiste, ki mleka nimajo! Tiste, ki pa imajo neke druge prioritete pa si ne bodo premislile pa ce jim tukaj se tako tezimo!!!

KMALU -> RE: Znane slovenke & CR (22.1.2006 8:50:00)

pa se tole..
Meni gredo blazno na zivce zenske, ki se ze pred porodom (po moznosti je to prvi porod) odlocijo, da ne bodo dojile ali pa jamrajo da porodnih bolecin ne bodo zmogle.
Na svetu je toliko drugacne bolecine, ki je ne moremo premagati in prepreciti in je dosti hujsa kot porod. Poleg tega za nekaj ur "mucenja" dobis tako dragocen zaklad, da se 100% splaca potrpet- kdor ne misli tako, ne vem zakaj se je odlocil za otroka..

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]