Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Kaj se pa ti napenjas? Vprasanje je bilo, ali se da dobiti CR tudi ce ni nujno in odgovorila sem, da se da. Samo veze moras imeti. Ce tebi to ni prav, ti ne morem pomagat. Tako pac je. Tudi pri nekaterih drugih stvareh se prej pride na vrsto, ce imas veze in ne vem zakaj bi cakala na nekaj 1 mesec, ce lahko le-to dobim v 1 tednu.-- karkoli ze to je. Je pa res,da se tisti ki vez nimajo pritozujejo. Ampak to pac ni moj problem. Ne napenjam se nič sploh, razen, kadar me kakat. Pa še to je zadnje časa, hvala, kar vredu. Vem, da so potrebne "zveze" za marsikaj. Ampak dejstvo, da imaš ti veze, da si prijavljena kot anonimna in da nas informiraš o tem, da jih imaš ( kar je pač tvoja prednost in pravica in karkoli že, če si si tako zrihtala) torej to dejstvo, nikakor ne pomaga tisti, ki je spraševala za podatke in informacije, in vsem, ki jih to zanima tudi ne koristi popolnoma nič. Sploh. Golo dejstvo - razumeš??? Če pa bi napisala, da ja, da se da po vezah, da ji lahko pomagaš, da ji lahko svetuješ kako, če bi ji pustila tvoj mail, kjer bi te lahko povprašala o tem in onem... potem bi tvoje pisanje in info imelo smisel. Tako pa je samo hvalisanje. Lahko bi tudi samo napisala, da se da po vezah. In to še ne bi bilo hvalisanje. Vse ostalo pa je. In kako veš, da jaz oz. katera druga nima vez? Samo ne pretegujemo se tle za brezveze, če s tem nikomur ne pomagamo. nazorni primer : vprašanje : "Ali je kje v Ljubljani mehiška?" odgovor 1: " Ja, je.... Jaz velikokrat jem tam in ful je dobra in...." odgovor 2 : " Ja, je v centru, pa v city parku, pa.... velikokrat sem v city parku in ta mi je posebej všeč , tudi cenovno je ugodna...bla bla bla" Čutiš razliko? Samo to sem hotela povedati. p.s. Če mački stopiš na rep, zacvili. Ah ja... pa nisem anonimna.
< Sporočilo je popravil Barbs -- 19.1.2006 8:07:47 >