Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 10:48:10
|
|
|
|
lefairyon
|
jaz pa parkiram avto na mesto za invalide, ker ima nalepko...je pa tako da delam v domu starejših občanov in velikokrat peljem le te naj bo to v trgovino ali k zobozdravniku...ker pa je narava dela takšna da moram velikokrat v lekarno po zdravila mi je tudi najbližje parkirat tam...da ne bo pomote...če sem pa privat na terenu pa nikoli...sem pa že doživela da so me na tem parkir placu zaparkirali in sem potem morala čakati da se je šofer prikazal in odpeljal...je pa dobil tako strupen pogled da je kar debelo pogledal... če je parking plac namenjen invalidom naj ostane prost... ne se zdaj jezit in mi napisat da sem ravno takšna kot "invalidi" ker nisem...razumet morate da je situacija ko parkiram na mesto za invalide službene narave...sem pa proti temu da se izkorišča tak prostor zaradi lenobe posameznika...
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 10:53:46
|
|
|
|
ninocka
|
Ne, nikoli. In mene tud vedno pogreje, ko vidim, kako t.i. mentalni invalidi parkirajo na mestu za invalide, takoj zraven pa se ful parkirplaca. Sva pa enkrat z mojim se ful kregala z enim (pred Mercatorjem), ker je parkiru na placu za invalide. Ni mel nalepke, lih takrat je pa prpeljal se en, ki pa je imel nalepko. Valda sva se midva postavla v bran invalidu" se ful kregala z unim, potem sva se pa 3 korake naprej premaknla in vidla, da ma tud ta "neinvalid' nalepko, sam jo je mel tko mal cudn postavljeno, pa se ni opazila . Nama je blo pa pol ful hudo...
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 11:10:19
|
|
|
|
dory
|
No zej vem zakaj sem invalid
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 11:12:01
|
|
|
|
mamči
|
Nikoli. Rajš 10 km prepešačim, ko pa da bi brezbrižno avto tam pustila.
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 11:18:16
|
|
|
|
dory
|
Ja sej res...kricec bolan otrok, jaz pa na drugem koncu mesta, pes do ZD...in ker za tistih 10min rajs prikrajsam trpljenje otroku in sebi, pa postanem invalid
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 11:19:10
|
|
|
|
Lory
|
NIKOLI! Ne vem, a majo tisti ljudje, ki niso invalidi in tam parkirajo res tako debelo kožo al kaj. Jaz v prvi vrsti tam ne parkiram ,ker so me doma tako vzgojili, da je tam prostor za ljudi, ki so invalidi. Drugič, pa bi mi bilo nerodno tam parkirat in odskakljat v trgovino.
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 11:20:13
|
|
|
|
Moyca_
|
oj, res čudno vse ste napisale nikoli. Potem ne vem kako to da so ti placi vedno polni. Ali pa se tiste ki tam parkirajo ne upajo oglasit. Jaz priznam da sem že tam parkirala, ampak samo v Evroparku ko je kar nekaj teh placov in takrat ko sem bila sama z dvema malima otrokoma. Če sem sama pa nikoli in nikdar. Eni gospodi pa se res redno poslužujejo tega prostora
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 11:20:17
|
|
|
|
viv_
|
Ne, nikoli! To me tok pogreje... Res! Pa ne glede na to, al parkira ena fina v Mercedesu ali pa en frajer z BMWjem, pogreje me tudi, če parkira ena luštna mlada družinica, ki si je morala odtrgat od ust, da so si lahko privoščili 6 let staro Škodo .
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 11:28:52
|
|
|
|
Aleksandrin
|
Nikoli in tudi ne mislim začeti sedaj.
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 12:15:02
|
|
|
|
Anonimen
|
NE NIKOLI. Naš redar pravi, da je tud tisti 'neinvalid', ki tam parkira invalid. V glavo namreč. Me je pa prav pošteno pogrelo, kaj si je za Bežigradom privoščila Zveza delovnih invalidov Slovenije. Na javnem parkirišču je sprivatizirala 3 PM. OK pa saj to ni problem, hvalabogu da poskrbijo za svoje ljudi. Ampak ne!!!!!!!!! Sploh niso vrisali 3PM za invalide oz PM, ki so širša, se pravi takih da lahko en z vozičkom lepo ven zleze - se pravi 2 IPM na širini 3 normalnih PM. Ampak so v tri navadna PM narisali samo oznake. Ja valjda invalid bo pa ven šel kako točno???? Aja pa še tablo so tam dali da je dovoljeno parkiranje samo invalidom!!!!! Valjda so bla ta pakirna mesta narisana za une kure (in peteline), ki so tam zaposleni, pa verjetno niso invalidi (nalepk pa jim itak ni problem dobit). Me je kr zjezilo, pa če verjamete ali ne.... Zame pa je to norčevanje iz invalidov . Aja k sem pa na JP Parkirišča klicala kako si lahko to dovolijo mi je tipica rekla, da jih to nič ne briga, če je označeno je označeno.... bemti pi kaj pa standardi????? Js jih moram upoštevat, ko rišem trgovski center, invalidskim organizacijam pa ni potrebno al kaj?
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 12:25:30
|
|
|
|
k1
|
nikoli ne parkiram tam, mi pa dvigne pristisk, ko vidim kakega patenta - še kako močno pri življenju - ko stopi iz avta. najraje bi šla k njemu in ga vprašala, kaj mu fali.... grrrrrrrrrrrrrrrrrr.........
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 13:02:07
|
|
|
|
Seven*
|
Pred casom sem ravno o tem pisala na mojem internetnem dnevniku.. http://www.lubica.net/gaby/blog/?p=147 Sama imam zaradi Eme celo pravico do te nalepke. Prevazam namrec otroka, ki potrebuje dodatno nego, pa nisem se NIKOLI parkirala na taksnem mestu. Ce pa kdaj bom, bom pa le in izkljucno v dobro otroka pred kaksnim zdravstvenim domom ali lekarno. Bi pa morala biti res kriza..
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 13:08:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: teja. Ja sej res...kricec bolan otrok, jaz pa na drugem koncu mesta, pes do ZD...in ker za tistih 10min rajs prikrajsam trpljenje otroku in sebi, pa postanem invalid S tem, ko prikrajšaš trpljenje svojemu otroku in sebi, nekemu invalidu lahko močno zagreniš dan. Samo malo pomisli, kako je fino, ko se en invalid pripeelje na parkirišče in vidi, da je prostor, ki je namenjen njemu oz. njemu podobnim ZASEDENO!
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 13:11:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz priznam da sem že tam parkirala, ampak samo v Evroparku ko je kar nekaj teh placov in takrat ko sem bila sama z dvema malima otrokoma. IZVIRNO SPOROČILO: Moyca Lepo, da priznaš. Vendar to ne opravičuje tvojega dejanja, ker v tem, da imaš dva mala otroka ne vidim razloga, da bi parkirala na prosoru, ki je namenjeno invalidom.
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 13:16:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz parkiram na prostoru za invalide, ker imam pač otroka s CP. Me pa razkuri, da pridem pred ZD, še posebej ko greva z malim na fth, pa vidim, da so na teh prostorih parkirana vozila, ki nimajo oznake za invalide. Sem enkrat eno gospo, fino kot sam zaparkirala. Pa sploh ni dojela zakaj sem jo. Sem ji mogla še tolmačit, da je tam prostor za invalide. Pa najprej sploh ni hotela odmaknit avtomobila, potem ko je videla da resno mislim, in ko sem ji povedala, da bo ca. eno uro zaparkirana, je pa le dojela in hitro nesla tisto svojo rit v avto in ga premaknila!
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 13:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Teja, v vednost: s parkirišča pred zdravstvenim domom avtomobile na veliko odvaža pajek. Že če ni parkiran v boksu, če je kje ob strani paririšča ali na zelenici. Kar je poden, ker itak nimaš kje parkirat v bližnji ali daljni okolici zdravstvenega doma. Seveda tudi z mest za invalide, če avto nima nalepke. Toliko, da boš vedela, da ne boš presenečena, če boš z bolanim Majem prišla od zdravnika, pa ne bo več avta na parkirišču. Raje ne delat tega. Sem jih že večkrat videla, kako jih odvažajo.
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 14:00:58
|
|
|
|
mojcaziga
|
Zanimivo. Vse ste odgovorile, da ne . Sprašujem se od kod tolikšna zasedenost teh prakirišč. Sama sem že parkirala na teh parkiriščih in tudi moj je že - v Europarku, kjer jih je dovolj. In seveda samo zadnji mesec nosečnosti in kasneje, ker sem imela bergle - ne pa tudi nalepke za avto. Drugje pa se še nisem posluževala teh parkirišč. Lp, Mojca
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 14:09:15
|
|
|
|
lelaval
|
Ne, nikoli
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 14:18:58
|
|
|
|
niki5
|
Nikoli ne parkiram, še na službenem parkirišču ne morem pa vem da nimamo nobenega invalida, no ja vsaj fizičnega ne . Mi je pa zelo grdo, ko kdo parkira na tem mestu neopravičeno.
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 14:28:10
|
|
|
|
niki5
|
Mi je pa hecno kako najdete taki, ki parkirate neopravičeno raznorazne izgovore.. V bistvu sploh ni dileme a si invalid ali pa nisi. In če nisi potem ne zdrži nikakršen izgovor. To je meni tako kot bi rekel sej se samo občasno zlažem, drugače sem pa pošten.
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 14:32:17
|
|
|
|
Jančika_
|
Nikoli, ampak res NIKOLI.
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 14:37:53
|
|
|
|
KIRA
|
ne, nikoli. me pa spravljajo na palmo taki brezobzirni ljudje, ki to počnejo!!!
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 15:50:55
|
|
|
|
Mateja*
|
Nikoli! Me zelo razjezi, ko vidim da kakšen parkira na prostoru za invalide. Ponavadi so to glih taki frajerji, ki imajo dobre avtomobile, vsi fini, al pa fine gospe, k se jim ne da par metrov rit peš nest do trgovine. Enkrat mi je ušla ena opazka, k sem bila tolk jezna. Je en frajer parkiral z enim športnim avtom, stopi ven, pa sem mu rekla: Ja, res si invalid, u glavo. Je tko stran pogledal in hitro podurhov u trgovino, avta pa ni premaknil.
|
|
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 16:29:07
|
|
|
|
Maxica
|
Tudi jaz nisem še nikoli parkirala na mestu za invalide. Sem striktno proti takšnem kršenju, zato se tega držim. Sem pa že doživela situacijo pred Emporiumom, ko je moral mož službeno nekaj noter skočiti, jaz pa v zadnjem mesecu nosečnosti. Pa parkirava pač na prosto parkirno mesto, bilo je pa ravno poletje in je žgalo sonce kot . Jaz pa tik pred PDPjem, se kuham v avtu in čakam . Nakar vidim dve blond bejbi v BMWju, lepo zapeljeta na parking za invalide, ker je bil to edini parking v senci. Uf, me je pogrelo, sem jima pa res mislila iti zatežit, no. Uboge invalidke, ja, v glavi, očitno... Ne, kaj takega me pa res razkuri.
|
|
RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? 18.1.2006 17:08:14
|
|
|
|
valči
|
Nisem in upam,da mi nikoli ne bo treba tam parkirati. Danes grem v bolnico,pa vse polno,niti enega parkirnega prostora nikjer.Samo trije za invalide so bili prazni in ne bi imela srca tam parkirat,res ne.Sem raje čisto na drugem koncu parkirala in sla na sprehod in tudi vidim,da so v naših krajih ljudje zelo uvidevni in ne parkirajo kar tako na invalidnih mestih.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?