[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2006 8:38:54)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

MarijaPo -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 8:41:32)

Mene zelo moti. Sicer je res, da je "invalidnih" parkir placov vedno sorazmerno veliko glede na ostale parkir place, ampak vseeno, ce nekdo ne more do trgovine, je pa res bedno.
Zato jaz ponavadi ko vidim koga, ki parkira na invalidnem placu stopim zraven in recem: o, lej invalida. (enkrat sem se zmotila, je bil tip res invalid in mi je bilo grozno nerodno).

Anonimen -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 8:48:51)

Ne.

rikica -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 8:49:03)

Ne,to pa res nikoli!Ko vidim koga ,ki tam parkira pa ni invalid sem jezna kot sto[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image].Takšni ljudje me pa re razkurijo.

CatJa -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 8:52:13)

Ne.

Sicer pa še nikoli, pred nobenim centrom nisem vidla kakih redarjev, ki bi preverjali tovrstne kršitve. V mestu pa povsem druga pesem. Tam moraš še vsa kolesa imet čist v boksu, če ne te že udarijo s petimi jurji kazni.

CUKRČEK -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 8:53:22)

Nikoli! Te "prometne" zadeve mene ful razpizdijo. Ravno danes zjutraj sem popizdila, ker si neko tele na javnem parkiru "zagarantira" parkir s tem, da si prinese gajbico in jo postavi na parkir. In sem jo jaz hudičevka prijela in odnesla v kontejner. Kje hudiča vidi pravico na javnem parkiru lastit prostor?!?
Pa blazno moti me to, da ne znajo parkirat tam, kjer je z belimi črtamo zacaknan prostor. In valda zapeljejo točno na sredino črte in zasedejo 2 mesti.

Ro-La -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 8:53:53)

NE, nisem invalid in ne želim biti, bo pa po moji zaslugi mogoče kdaj tisti mladič z BMW-jem ali mlada pič...z Mercedesom, ki jima je težko it 2m dlje do parkinga. Taki "invalidi" me pogrejejo. Po navadi pa, kljub varnostnikom, ne jeb... nikogar. Sicer pa varnostniki niti nimajo nobenega pooblastila, samo za opozarjanje in usmerjanje prometa. V Europarku je bil skoraj eden varnostnik tepen od "invalidnega" gospoda elegantnih 50 let in njegove žene, ki pa ni bila dosti mlajša [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]. Sem že skor jaz skočla v njega in ga nardila nepokretnega[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]

Res, takih pa ne maram, prostori so za invalide in naj jih taki tut uporabljajo, ne pa da se mora "vozičkar" tlačit iz avta na normalnem parkingu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], kjer je včasih premalo prostora da otroka ven vzameš, kak bi šele ven prišel 90kg moški ali ženska. Ja, tut pri parkiranju smo bolj taktak, malo mimo, malo poleg[sm=smiley29.gif]

juma -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 8:57:41)

Jaz nisem še nikoli.Mi vest ne pusti,da bi parkirala na mestu za invalide in mi kar pulz dvigne[sm=hudicek1.gif] ,ko vidim kakšnega prav flegma parkirat na takem parkingu

Anonimen -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 9:11:11)

Ne, nikoli.
Če je na celem parkingu frej samo parkirni prostor za invalide, ne parkiram tam, temveč raje čakam na drugega. Seveda se ponavadi pripelje nekdo drug in ga tja vtakne, kreten zarukani! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Jaz pa samo grdo gledam, rečem pa nič. Žal, pa bi lahko.

Anonimen -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 9:13:53)

ne nikoli

Anonimen -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 9:13:54)

ne!

bskrle -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 9:18:37)

Ne, mi pa uide kakšna polglasno opazka, ko vidim, da nima niti nalepke niti ni invalid.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2006 9:21:45)

al1* -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 9:23:17)

Nikoli!

dory -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 9:25:52)

Ce sem sama nikoli....sem pa ze ene 2x pred zdravstvenim domom,ko sem bla sama z bolnim tamalim pa nikjer nc druzga za parkirat...

urbancek -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 9:28:23)

Nikoli

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (18.1.2006 9:31:34)

inja2 -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 10:11:24)

nikoli

arielca -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 10:12:53)

Nikoli! Ugotavljam pa, da bi marsikdo rabil lekcijo iz parkiranja. Ne samo pri parkiranju na mesto za invalide, ampak tudi zaradi parkiranja čez 2 parkirni mesti,... Čeprav je stvar verjetno v bontonu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] in ne v nesposobnosti...

*pepelka* -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 10:17:03)

Pri meni pa je tako, da večkrat parkiramo na mestih za invalide, ker sem invalid in imam tudi nalepke, ki jih vedno namestim na vidno mesto avtomobila. Verjamem, da me včasih kdo grdo gleda, ko vidi da tam parkira mlada družina, saj je moja invalidnost na prvi pogled skoraj neopazna, vendar pa imam od invalidske komisije potrjeno 100 % telesno okvaro. Kar se pa tiče redarjev je pa že druga zgodba, čeprav jih je v Cityparku kar nekaj,  nekateri še vendno parkirajo na mestih za invalide, če pa imaš srečo ti ga pa  pajek odpelje.
Ne jezim se na tiste, ki parkirajo na mesta namenjana invalidom, če pa je drugje vse zasedeno pa mi ni vseeno, da so na teh mestih ljudje, ki so "zdravi" Nikoli ne vemo kdaj se nesreča obrne tudi na nas in nam tako zagreni našo srečo.

Anonimen -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 10:27:38)

NIKOLI!

Imamo v družini invalide in me vedno znova zjezi, ko vidim kakšnega popolnoma zdravega in vitalnega človeka, kako se nonšalantno pripelje na prostor za invalide. Zame so to mentalni invalidi. Zaverovani same vase in nesposobni videti potrebe drugih.
Ponavadi takim osebkom kar rečem, da so mentalni invalidi. Večina si ne upa nič reči nazaj, če pa že kaj rečejo, pa še dodatno pokažejo, da so primitivci.

Dejča -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 10:30:24)

Nikoli, tudi če sem sama z otrokom - se že vozim tako dolgo, da najdem prostor. Sicer pa so tisti, ki parkirajo tam, kjer ne bi smeli, zame vseeno invalidi - v glavi jim precej manjka.

baguSka -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 10:32:49)

NE

Anonimen -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 10:34:26)

Nikoli,pa čeprav ušpičene prekle padajo z neba.Se podvizaš.pa stečeš,pa je,
eni pa pred vhod v trgovino,najraje bi kar z avtom notri zapeljali.
Taki nimajo kaj preveč soli v glavi.

Magi* -> RE: Parkirate kdaj na prostoru za invalide? (18.1.2006 10:40:37)

nikdar. tudi jaz sem zelo jezna, ko vidim kakega atletsko grajenega mladeniča, ki parkira svojo mrcino na prostor za invalide in skoči ven iz avta; ali pa kako gospo odeto v kako krepano žival in z dvignjenim nosom stopi ven...

Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>