mucica1 -> RE: zob se mi je zlomil (19.1.2006 10:58:22)
|
Ojla babike! Naj vam povem, da imam tudi sama celo pi[sm=smiley35.gif] z zobmi. Kaj čes - geni. Trenutno sem v 32t nosečnosti in še vedno redno hodim k zobozdravniku. Na začetku nosečnosti (v 2. mesecu) se mi je zob ne le zlomil, ampak zdrobil, tako, da mi je v dlesni ostala le še korenina. Sem bila čisto presrana, da ne bom dobila kake sepse, da ne bo z dojenčkom kaj narobe, itd.... Pa me je moj zobozdravnik pomiril, da z dojenčkom ne bo nič narobe. Zoba mi takrat ni hotel popraviti, ker je čakal, ,da minejo trije meseci, potem pa mi je razrezal dlesen in korenino lepo odstranil. Seveda sem prej dobila inekcijo - po zagotovilih moje ginekologinje in zobarja, na dojenčka nima nobenega vpliva. Sedaj še vedno hodim redno na preglede, v tem času sva zamenjala še tri plombice in ni bilo nobenega problema. Le mali [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image] malo nori, ko mi vrta po ustih. Revček je verjetno čisto zmeden, od kje takšno razbijanje. U glavnem nič ne skrbi - blje, da vse porihtaš prej. Potem, ko enkrat rodiš, imaš verjetno manj časa tekat še okrkg zobozdravnikov. Lepo se imejte, [sm=muca.gif]
|
|
|
|