taška30
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejčica Ne vem kako nekatere lahko zdržite s tako malo sadja cel dan. Jaz jem skoraj na vsake dve uri. Evo, jaz isto. Tako, kot mi je bilo (mi je še ) danes hudo, mi ni bilo še noben dan. Sicer grešila nisem (ok, pojedla 3 nesoljene arašide - ampak recimo da spadajo pod oreščke in suho sadje), tudi solate nisem jedla, sem imela pa vmes kar ful krizo, pa še malo me grlo peče (upam, da ne zbolim) in mi tole sadje res ni sedlo, sploh pomaranče in mandarine, me je grlo še bolj peklo. No, pa dost jamranja, jutri bo že bolje. Skutica, meni se fuuul luštajo stvari. V prvi vrsti je to čokolada, ker sem bila navajena jo malo pojest po skoraj vsakem obroku. Lušta se mi jogurt s kornffleksi za zajtrk. Lušta se mi kombinacija kruh+sir. Joooj, bom rajš nehala, ker je že luža tule pod mano od sline. Na živce mi gre pa moj dec, ki se gre tudi neko dieto, začel je v soboto z mano s sadnim dnem, v nedeljo je še pojedel B kosilo, od takrat do danes pa je samo pomaranče! Ja, čist resno, samo pomaranče. Jezi me, ker ima tako voljo in mu ni nič hudo (meni pa ), pa jezi me, ker si ne da dopovedati, da to 'stradanje' ni prav, da je treba jest...pa 3 kile je že dal dol od sobote. Beh, bom raje nehala za danes, sem tečna ko . Lahko noč, grem za Krpate sanjat o hrani.
|