Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 17.1.2006 20:14:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Glede na to da si noseca ze drugic, bi lahko vedela da si pri naslednji nosecnosti trebuh prej pozna..
|
|
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 17.1.2006 20:16:31
|
|
|
|
Anonimen1
|
Ne bi vedela, ker sem drugič noseča prvič. Ko sem bila pa prvič, pa nisem izvedela, da bo drugič večji. Hvala, da si me podučila.
|
|
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 17.1.2006 20:17:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Moj trebuh je bil pri obeh nosečnostih enak,do šestega meseca je rastel potem pa nič več.Razlika je bila po porodu ,prvič je splahnil takoj drugic pa zeloooo pocasi .
|
|
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 17.1.2006 20:22:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila pa samo enkrat noseča, tako da za drugič ne bi vedela. Prvič je pa velik trebuh, ja. Verjetno drugič tudi. Ali pa še večji. Čisto možno. V bistvu logično. Ker so mišice že malo raztegnjene.
|
|
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 17.1.2006 20:24:08
|
|
|
|
KMALU
|
Od kdaj je tukaj toliko anonimnih? Glede trebuha.. Moj je v sestem mescu tak kot da sem v osmem.. Me zanima kako bo v drugi nosecnosti- bom ze na zacetku kot balon?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.1.2006 20:31:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 17.1.2006 21:46:05
|
|
|
|
wallery
|
Ja pa še res je da je trebuh v drugo večji,pa tudi prej se pozna
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 17.1.2006 23:31:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Je bilo popolnoma enako, ja...
|
|
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 17.1.2006 23:39:18
|
|
|
|
KODA
|
Obakrat je bil trebuh nekako enako velik.
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 18.1.2006 7:54:02
|
|
|
|
bini
|
potem sem jaz tukaj edina izjema... v prvi nosečnosti sem imela res ogrooomen trebuh že v 3. mesecu, na koncu sem pridelala celih 120 cm obsega sedaj pa sem v 7. mesecu in ko sem v plašču, še vedno kdo ne pogrunta da sem noseča ... so me že strašili da je premajhno detece, pa je uz to mnenje zavrgel
|
|
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 18.1.2006 8:10:49
|
|
|
|
žmož
|
Jaz sem drugič nosečka in sicer začetek 6.meseca, trebuh mam pa tak, kot prvič ko sem šla rodit.
|
|
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 18.1.2006 8:30:36
|
|
|
|
lelaval
|
Da je trebuh v vsaki nasledji nosečnosti večji, je popolnoma normalno, saj so vezi in maternica enkrat že bile raztegnjene, zato gre naslednjič to hitreje. Če pa bi trbuh imela manjši, pa topomeni, da nosiš bolj vzadaj.
|
|
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 18.1.2006 9:22:21
|
|
|
|
bskrle
|
Pri drugem sem imela ogromen trebuh v 7. mesecu, pri tretji nosečnosti imam že od 15. tedna nosečniške hlače, čeprav se nisem zredila še kakšno kilo sem shujšala.
|
|
|
|
RE: Toliko večji trebuh pri drugem 18.1.2006 9:46:21
|
|
|
|
flecker1
|
Pri meni je pa obratno, v prvem sem imela ful ogromen trebuh, zdaj ki pričaujem 2. in sem v 7. mesecu, pa imam manjšega trebuščka.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?