svetovanje (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

Anonimen -> svetovanje (17.1.2006 11:53:50)

A mi lahko katera pove kje je kakšno svetovanje v Ljubljani ali kaj podobnega, saj bi želela kakšen pogovor na temu: ostala sem sama z majhnim otročičkom, kako naprej. Predvsem bi se rada pogovorila kako se znebiti jeze do otrokovega očeta, ker sem prepričana, da ni naredi dovolj za nas in sedaj ne daj dovolj sebe svojemu sinčku. Mogoče mi lahko kdo svetuje kaj naredit, kako se do njega obnašati, jaz še imam vedno upanje da bomo skupaj, samo … Rabim pogovor, da mi bo lažje sedaj mi je zelo hudo in nesem zelo žalostna.

dory -> RE: svetovanje (17.1.2006 11:59:17)

Svetovanje? hm ne vem kaj naj odgovorim na to...raje poskrbi za osnovne zivljenjske pogoje zase in otroka, postavi se na svoje noge, custveno osamosvoji, misli na otroka pa bo...kjer je volja je tudi moc!

Razmisljat kako bo, kaj bo in zakaj ni tako je cisti nesmisel...zivljenje tece dalje in otrok je tukaj,ki te potrebuje...sele,ko bos to dojela, se bos znebila tudi raznih obcutkov jeze do oceta tega otroka...

Vem kaj govorim...sama sem sla cez isto...in razna travmiranja kako bom brez enga dedca speljala me ne bi pripeljala nikamor..otrok je bil tukaj in treba je bilo zivet...in dones nama je prav lustno :)

Anonimen -> RE: svetovanje (17.1.2006 12:10:14)

Hojla!

Ker si prijavljena kot anonimni uporabnik, ti ne morem kaj dosti pomagat, imam pa telefonsko številko ustanove, kjer se ukvarjajo s tovrstnimi problemi in iz lastnih izkušenj ti povem, da uspešno. Je pa to v centru Ljubljane in telefonske številke ne bi objavljala tukaj, saj lahko pride do zlorab, saj veš, da je tu veliko potegavščin in prevarantov. Če se boš prijavila z uporabniškim imenom, ti bom številko poslala na zasebno sporočilo. Srečno!
Tinka

tipka -> RE: svetovanje (17.1.2006 12:10:33)

Vprašaj osebnega zdravnika, če ti ne bo tukaj nobena odgovorila, jaz nimam pojma, vem le, da osebni zdravnik da napotnico za psihiatra, če se mu zdi potrebno. Osebni zdravnik ima tudi seznam zdravstvenih ustanov, ki so zadolžene za različne probleme.

Zanima me, kako je mogoče upati, da bosta nekoč skupaj, če ti je jasno pokazal, da mu ni do življenja s tabo in vajinim otrokom? Misliš, da bo prišel k tebi zaradi ljubezni ali zaradi udobja in ker naj bi bilo tako prav? Če misliš, da je le malo zmeden in te še vedno ljubi, potem lahko greš v eno posvetovalnico, ne spomnim se, kako se ji reče (se katera spomni?), v glavnem tam skušajo sprta partnerja pobotati. Če bosta prišla spet skupaj, ne pozabi, da mora nadoknaditi vse, kar je zamudil, en čas naj bosta gospodinjstvo in otrok na njegovih plečih.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Anonimen -> RE: svetovanje (17.1.2006 12:27:25)

Ce ti lahko katera pove???

Zakaj pa katera? &%#&%$&# Zakaj pa ti ne bi mogel kateri povedat??

Noo jaz sicer ne vem.. samo mogoce pa kateri ve... Cisto mozno je to..

OK.. to da si zdaj zalostna razumem.. ker si vlozila toliko in toliko pricakovanj, ki so zdaj sla po gobe..
Ko bos imela kaksnega drugega moskega ali pa istega.. ne pricakuj vec.. in bo boljs..

Stran: [1]