Podaljšanje porodniške (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družinska zakonodaja

Sporočilo

anitaz -> Podaljšanje porodniške (17.1.2006 11:00:57)

Moj otrok ima redno fizioterapijo na cca 14 dni. Pri razvojnem nevrologu sem vložila prošnjo oz. za opis vseh vaj in obiskov, da bom lahko pri otrokovem osebnem zdravniku vložila vlogo za podaljšanje porodniške, katero potem odobri zdravniška komisija. Porodniška se mi izteče 11.3.2006.

Problem nastane še pri tem,da mi ne morejo zagotoviti vrtca za otroka (ne v svoji vasi, ne tam kjer trenutno stanujemo z otrokom)- ni prostora. Edina varjanta je,da poiščem privat varstvo.

Koliko časa prej ste izvedele,da boste imele podaljšano porodniško?

Hvala!

Anita

dory -> RE: Podaljšanje porodniške (17.1.2006 11:36:34)

Jaz sem na odgovor cakala kak mesec...so mi pa odobrili :)..odvisno kdaj si oddala :)

Mina1 -> RE: Podaljšanje porodniške (17.1.2006 11:45:43)

ANITA, dej poglej par postov nižje na naslovu Kako je s podaljšanjem porodniške, sem tam že eni mamici odgovorila na isto vprašanje.

Upam, da vama podaljšajo tole porodniško[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

KODA -> RE: Podaljšanje porodniške (17.1.2006 19:42:19)

Taprvič,pri tastarejšem leta 2000,sem čakala samo nekaj dni,ker je bilo takrat še drugače.Takrat je šla kompletna otrokova kartoteka na komisijo iz zdravstnega doma.,z izvidi in mnenji.
Tadrugič,pri mlajšem leta 2003,sem pa nesla mnenja specijalistov in izvide na CSD.Izpolnila sem vlogo in poslali so na komisijo.Trajalo je en teden,da so obravnavali.Obvestitl so me pa čez en mesec.
Pri obeh sem dala vlogo cca 2 meseca prej in pri obeh je bilo odobreno.

Stran: [1]