Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako se vam zjutraj zbujajo ob isti uri? 16.1.2006 20:53:02
|
|
|
|
NinaŠ
|
Jaz se pri Anžetu pač držim njegovega ritma, saj od Tine (2m) kake rutine še nemorem pričakovati. Meni to ne predstavlja nobenega problema, čeprav moram reči, da se zadnje dni tudi pri Tini pojavlja nek določen vzorec (upam, da bo držal še naprej). Anžeta nič ne moti, če je Tina še pokonci on pa mora it spat - itak je že navajen, da enkrat med 19. in 20. gre v posteljo - v bistvu sam prosi za to. Pač pri starejšem se drži njegovega ritma, mlajšemu pa pusti da si ga sam ustvari... in se prilagodi njegovim "muham". LP
|
|
|
|
RE: kako se vam zjutraj zbujajo ob isti uri? 16.1.2006 21:08:23
|
|
|
|
katarina j.
|
Problem je v tem, da nimamo otroške sobe- vsi spimo v eni sobi in ko starejši že spi ne morem uspavat v postelci, ker vedno malo pojoka in zbudi starejšega. Prej smo ga uspavali v drugem prostoru na rokah, pa itak veste kakšne probleme nam je to prineslo- nočno zbujanje in spet na roke
|
|
|
|
kako se vam zjutraj zbujajo ob isti uri? 16.1.2006 21:11:21
|
|
|
|
MajaPRO
|
Tudi naš 5-mesečnik je okrog 3. meseca imel urnik, ki je bil iz dneva v dan podoben (pol ure gor ali dol), zdaj pa že nekaj časa odstopa od tega: včasih izpusti dopoldansko spanje, včasih popoldansko (potem je zvečer kriza, ker je prehitro zaspan in že med kopanjem joče), zjutraj se navadno zbudi okrog 7-ih in ni variante, da bi še malo zadremal, včasih pa ga uspem uspavat in potegne do 8.30. Je pa zaenkrat moj edini otrok, tako da se mu ni tak problem prilagajat.
|
|
|
|
RE: kako se vam zjutraj zbujajo ob isti uri? 16.1.2006 21:11:23
|
|
|
|
Dejča
|
Poskusi ga potem zamotiti, da bo dlje buden in bo manjkrat spal čez dan, pa bo zvečer zaspan. Mi smo našo šele pri več kot pol leta navadili na ritem - zdaj že kak teden zaspi okrog pol osmih in spi nekje do pol sedmih, sedmih, tudi dlje. Na začetku je bila kriza, saj je vreščala in ni hotela spati, zdaj pa le še malo pojokca (kako minuto), pa že spi .
|
|
|
|
RE: kako se vam zjutraj zbujajo ob isti uri? 16.1.2006 21:27:56
|
|
|
|
KODA
|
Če smo zjutraj doma ,se mi konstantno zbujata med 9-10 uro.
|
|
RE: kako se vam zjutraj zbujajo ob isti uri? 16.1.2006 22:03:20
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja, potem pa bi mogoče res lahko poskusila s tem, da mlajšemu poskusiš skrajšati spanec čez dan ali pa ga zvečer uspavati v dnevni (na sedežni ?) in potem spečega prenesti v njegovo posteljo. Anže pri nas sicer ima svojo sobo, vendar ima vrata vedno odprta, a ga Tinin jok niti malo ne moti in ne zbudi (pa se včasih (no zdaj že nekaj časa ne) zvečer dere po 2 uri skupaj). Ponoči pa jo itak ujamem še pred najhujšim jokom in ji hitro dam jesti (včasih samo malo zizati). Zjutraj pa ima Anže "svojo uro navito" na 6.00 in ni važno ali je petek ali svetek, nas vse vrže pokonci. LP
|
|
|
|
RE: kako se vam zjutraj zbujajo ob isti uri? 17.1.2006 13:39:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se Gašper zbudi ob 6h, ga dava v najino posteljo in prej ko slej zaspi (ker mu očitno rata dolgčas,ker midva zaspiva nazaj ) NAm se pa ritem podre, če hoče ponoči jest. Če je ob 2h, pa pol ob 5h, pol mu dan sadje ob 10h. Če pa je ob 4h, po pa nekak ne morem vlečt do 10h in dam sadje že ob 9h in pol je temu primeren ritem dneva (kosilo prej, večerja prej). Kako poflikam? S kakšnim piškotom ali pa polovico banane ali pa okoli 16h ene 110ml mleka. Zaenkrat smo še veno tko fajn poštimal. Je pa res. Če čez dan spi PREMALO, ponoči tudi NE SPI. Se pravi, pravilo: naj čez dan ne spi, da bo spal ponoči - ne drži. Vsaj pri nas ne.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?