Medvedka -> RE: Diabetes part4 7 (12.3.2006 19:58:20)
|
Lepo pozdravljene vse ta sladke! Bonda, dobrodošla med nami! Po mojem si na tem forumu edina s tipom2, tako da ne vem... Če ti z dieto ne uspeva vzdrževati normalnih vrednosti KS boš tako ali tako morala slej ko prej preiti na tablete in kasneje najbrž tudi na insulin... A ti je diabetes ostal od kake nosečnosti? Zdiš se mi namreč ful mlada za tip2... Kakorkoli že, če nimaš v redu KS, boš morala nosečnost načrtovati in si seveda prej porihtati cukre. Kolikor vem, vse preidejo na insulin v nosečnosti. Seveda je še bolje, da to narediš še prej, preden zanosiš. Skratka, pogovoriti se boš morala z diabetologom. Je pa res, da so zdravniki radi bolj ziher in ti bo morda celo odsvetoval zanositev, sploh, ker že imaš dva otroka. Prav je, da dobro pretehtaš vse možnosti in v kolikor bi ti resno odsvetovali, se raje ne odločaj. Saj najbrž ne bi rada, da je karkoli narobe, a ne... Čeprav meni se niti ne zdi tako kritično, vsaj glede cukra ne - to se nekako že da porihtati. Kako pa je s pritiskom, pa ne vem. No, saj se tudi dobi tablete, a ne... Skratka, pogovori se z diabetologom, potem pa sporoči, kaj je rekel. Držim pesti za zeleno luč!
|
|
|
|