|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj so ostali čutili brcike?
16.1.2006 12:55:12   
Nataša31
Ojla!
Sem srečka user posted image , v soboto smo vstopili v 21.teden. Brcike sem prvič začutila že v 17.tednu, zdaj pa so že kar konkretne, tudi ponoči me zbudiuser posted image !
Ko začutim brcike, rečem mojemu naj da gor roko da bo čutil. Ampak on pravi, da nič ne čuti, meni pa user posted image  skače, brca, kar hočeš. Ima še katera podoben primer, da vaši dragi še ne čutijo pikic, ve pa že?
lp
Taška
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj so ostali čutili brcike?
16.1.2006 12:57:41   
Anonimen
Ojla natasa31!
To je čisto normalno. tudi moj v 1.user posted image ni takoj čutil brcik, čeprav sem bila jaz že pošteno obrcana, kadar pa je zadel mehur, sem pa takoj morala na WC.
Tudi sedaj zvečer ko gledava TV, in mali brca, ima moj mož roko na trebuščku, vendar nič ne čuti. Mislim, da še kakšnih 14 dni, pa bouser posted image user posted image user posted image

PS:kaj se oglasi!!!!

LP

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2006 13:23:29   
Anonimen
Ja, kako pa potem brca moja punčka? Moj je brcike začutil že čisto na začetku, ko je prvi teden brcala in isto tudi moj brat. Pa na trebuščku se je tudi dobro videlo, kam udari. Ojoj, kaj šele bo, če je že sedaj tak razgrajač user posted image user posted image user posted image . Mehur je itak neprestano na udaru.

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2006 14:23:42   
Peli
Sem v 33.tednu pa je moj user posted image  še vedno narobe obrnjen (medenična) čutim brce v mehurju ali še bolj notr tko da brcik ne čutš z roko če nisi dost pozorn, drugače je z glavco - jo tko čudn na stran "špona" da mam včasih prav čudno kepo na strani trebuha pod rebri. Lahko pa rečem da so brce v mehur res precej neprijetna zadeva user posted image , po drugi strani pa sm prav vesela pa bi ga kar božala ko začne "nabijat"user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2006 15:17:40   
Jančika_
Moj mož je začutil že drugo brco - ko je mali prvič našutiral, sem slučajno imela roko na trebuhu in sem kar v luft skočila, mož pa je sedel zraven in sem takoj dala njegovo roko gor, pa je začutil. Noseča se bila 19 tednov. A to ne pomeni, da je potem čutil tudi vse naslednje brce, to je bil čisti slučaj, da je mali takrat tako brcnil.

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2006 16:56:01   
MATEJA
Jaz sem v 18.tednu (17t 4/7) pa ne čutim še čisto nič user posted image , res pa je da sem prvič user posted image  in ne vem, kako naj bi to "metuljčkanje" zgledalo??!!No tam do 22.tedna imamo še čas kajne??? Blagor vsem vam srečnicam, ki ste to doživele tako zgodaj.

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2006 20:12:12   
zaspanka
pozdravljene punce!

jaz sem pa prvič noseča in sem mojega razgrajača začutila ko sem imela 16t 3/7. In to so bile konkretne brcike in ne kakšno metulčkanje. In takrat jih je lahko začutil že tudi naš očka. Čutiva pa jih vsak dan od takrat in to oba! očitno je naš res en velik razgrajač. še dobro da je fant in se mi to zdi nekako normalno user posted image .
pozdravček

(odgovor članu MATEJA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.1.2006 7:22:42   
TiaSara
Naš user posted image  pa malo zafrkava svojega očita. Dvakrat je sicer že začutil brce, prvič že v 18t (tako da mi vsaj verjame, ko pripovedujem kako brca), sedaj pa včasih prav močno brca, ampak ko on položi roko na trebuh se pa čisto umiri - očitno mu paše user posted image ali se pa igra z njim user posted image .

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.1.2006 7:30:53   
MiaSophia
Prve brcike sem začutila nekje v 21.tednu user posted image . Sprva bolj nežne, kasneje pa zmerom bolj konkretne. Tudi moj dragi jih je v bistvu čutil že od začetka. Zdaj imata sistem: kadar zvečer skupaj leživa in da roko na moj trebuh, se user posted image  kmalu odzove na njegovo božanje user posted image . Slučajnost ali pa sta očitno že na liniji user posted image  user posted image ...

Odločitev, da boš mati, je usodno pomembna.
Takrat izbereš, da bo tvoje srce za zmeraj hodilo po svetu zunaj tvojega telesa. (E. Store)

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.1.2006 9:01:55   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: zaspanka
jaz sem pa prvič noseča in sem mojega razgrajača začutila ko sem imela 16t 3/7. In

Po tazlagah ginekologov si glede na zgoraj napisano MEDICINSKI FENOMEN.user posted image user posted image

Mene brca vsevprek in večkrat ; potem kakšen dan bolj švoh, pa spet nori ves dan.... vendar se "na zunaj" bolj malo vidi (24 tednov). Čutim pa tudi kolcanje; rednouser posted image  Leži še vedno prečno , menda( bomo videli, kaj bo rekel G jutri) z nogicami in rokicami navzdol, tako, da je skoncentrirano v spodnji del trebuha in to na levo stran ( tam ima nogice) . Glavo vsake toliko časa nasloni na m steno in takrat imam na desni strani pravo "bulo"user posted image  . Je pa ful hecno, če oblečem tanko mikico, ker se ta bula tudi konkretno vidi!user posted image

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.1.2006 14:18:49   
zaspanka
BARBS, ja verjetno sem res medicinski fenomen, pa ne zato ker sva z možem tako hitro čutila brcike, temveč zato ker imam od 8t že res velik trebuh in nosečniške hlače. to pa baje zato, ker je moj razgrajač zelo velik, predvsem pa naj bi imel zelo dolge noge  user posted image . sem bil dan pred tem na UZ in se je ginekolog kar začudil kako ima dolge noge. potem pa je malo bolje pogledal mene in moža, ki imava 177 cm in 195 cm pa je rekel, da mu je vse jasno. pa tudi da ga nosim zelo visoko in spredaj. in da ga bom zelo kmalu začutila. in res sem ga naslednji dan! me pa res zanima kakšno čudo bo prišlo iz mene.  komaj čakam! user posted image

pozdravček

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 11
17.1.2006 18:06:20   
Barbs
Zaspanka user posted image user posted image user posted image  .... bosta pa z našim na košarko hodila skupuser posted image

(odgovor članu zaspanka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.1.2006 20:08:46   
mucica1
Ojla,

pri nama je blo tudi tako malo hecno. Mali vragec je svojega očkota kar nekaj časa hecal. Najprej je brcal kot nor, potem, ko je na trebuh položil roko moj user posted image , pa je v istem trenutku prenehal. Po moje si je moj dragi tudi mislil svoje . hormoni pa to....povročajo halucinacije....user posted image
Konkretno pa ga je začel čutiti nekje v 28t, ko sva zvečer ležala v postelji in gledala TV in je njegova roka že kar nekaj časa počivala na mojem trebuščku.
Zdaj sta pa tudi na isti valovni  - podobno kot od MieSophie - ko roka od mojega na trebučku, ga pride mali prav pozdravit in potem se po moško pogovarjatauser posted image .

(odgovor članu Barbs)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.1.2006 5:23:25   
Anonimen
Ne spomnim se ravno najbolje, ampak vem, da jih v času morfologije, torej okrog 20. tedna, moj dragi še ni čutil. Če se mi prav zdi, je bilo kasneje, okrog 26. tedna.

(odgovor članu Nataša31)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
18.1.2006 9:22:47   
sanjula
Jaz pa sem v 20. tednu nosečnosti in sem ravno včeraj zvečer tarnala mojemu kako vse na forumih pripovedujete o brcikah v tem obdobju, jaz pa nič konkretnega ne čutim, čeprav sem mi že ene 10 dni dozdeva, da nekaj dogaja (metulčkanje?!). No, pa sem se dala včeraj zvečer na hrbet tik preden sem zaspala, položila roko na trebuh in glej ga zlomka, rahli udarci malo tu malo tam.user posted image
Pa rečem mojemu naj potipa in seveda ni začutil nič. No, danes zjutraj pa še enkrat položi roko na trebuh in doživi kar konkreten brc. Je mel nasmeh od ušesa do ušesa.

(odgovor članu Nataša31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
18.1.2006 10:53:26   
Anonimen
jaz sem metuljčke začutila nekje v 15 tednu.sem si mislila da me matra prebava pa mi je g razložil, da je to pikicauser posted image prve brcike sem začutila kakšen teden kasneje in kmalu za tem so se tudi na bušiju poznale.nisem pa nikakršen medicinski fenomen. g mi je razložil, da je za tako zgodnje brcike "kriva" posteljica, ki leži čisto zadaj "v hrbtenici". to naj bi bil tudi eden izmed glavnih razlogov za moj mali trebušček.sem v 24 v tednu, trebušček je pa velik za,recimo, 16 tednov.user posted image punčka pa lepo napreduje in močno brca...ne glede na velikost trebuščka.

lep preostanek nosečnosti vsemuser posted image user posted image

(odgovor članu sanjula)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?