|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   med vami še ena...
16.1.2006 12:45:33   
teira
Pozdravljene vse borke za nove člančke user posted image

Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki si neizmerno želi user posted image  pa po skoraj 2 letih še nič. user posted image  naju vsak mesec obišče in vsakič je težje. RR prebiram že dolgo časa in sedaj sem se končno odločila, da se vam pridružim. Šla sva na vse mogoče preizkave - sedaj me čaka še laparoskopija.  Prejšnji mesec mi je test celo  pokazal user posted image  pa na žalost ni bil resničen. Ah kaj naj rečem, razen tega da upam in privoščim vsem, da bi čimprej postale srečke user posted image .

user posted image  pozdravček vsem Teira
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: med vami še ena...
16.1.2006 12:52:25   
metuljcek
lepo pozdravljene!

tudi jaz se vam pridružujem, ker vas že pol leta spremljam, od kar se trudim zauser posted image . in sem strašno razočarana!user posted image  pa zelo bojim se, da ni kaj narobe. upam da bom čimprej user posted image , ker si strašno želim. nisem si mislila, a bo vse skupaj tako težko!

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.1.2006 12:57:32   
ona78
Pozdravljene punce, dobrodošle med nami!!!! user posted image
Upam, da vsem nam čimprej uspe zagleda user posted image !! Teira, kdaj pa imaš Laparo, jaz jo imam v četrtek??!!
user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu metuljcek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.1.2006 13:01:33   
teira
Pozdravljena ona 78 in hvala za dobrodošlico user posted image
Laparo me čaka šele 17 feb in ti povem, da me je fuuuul strah. Držim pesti in  sporoči kako je bilo! Srečno!

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.1.2006 13:08:14   
ona78
Hvala Teira, veš kako je mene strah!!! Bom poročala kako bo!!
user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.1.2006 13:44:23   
Ocenia
Najprej dobrodošli teira user posted image  user posted image   in metuljček user posted image user posted image .

Teira in ona78: nič bat laparaskopije.
V treh dneh bosta doma. Boli nič, ker si itak pod narkozo, ko pa se zbudiš je pa malček neprijetno... tako kot vsaka stvar, ki jo zdravniki delajo na tebi ko spiš user posted image . Ne, res nič bat... jaz sem imela laparo pred štirimi leti, takrat smo imeli dan pred laparo friziranje, zvečer so nam dali tabletko da smo fino zaspal, naslednji dan pa na poseg... takat nismo smeli vstati do naslednjega dne, niti večerjali nismo, dobili smo le prepečenec. No, danes pa lahko punce vstanejo že isti dan, gredo na wc, pod tuš... in celo kosilo dobijo, pa še boljšo večerjo kot ostale user posted image . Tam si pa vsega skupaj le tri do štiri dni.

Srečno obema!

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.1.2006 14:04:21   
ona78
hvala Oceania, meni pa so dali kar za domov pomirjevala in odvajalauser posted image , tako da pridem gor na dan posega. Aja, pa sfrizirala se bom kar sama!! user posted image

hvala, lp

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2006 14:05:06   
ona78
IZVIRNO SPOROČILO: ona78

hvala Oceania, meni pa so dali kar za domov pomirjevala in odvajalauser posted image , tako da pridem gor na dan posega. Aja, pa sfrizirala se bom kar sama!! user posted image

hvala, lp

OOOppss, Ocenia

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.1.2006 14:22:34   
teira
Ocenia hvala za te spodpudne besede user posted image user posted image user posted image  
ona 78 tudi meni bodo dali vse za domov in tudi jaz se bom sfrizirala kar lepo domauser posted image . Joooooooj upam, da bo res šlo vse hitro in "učinkovito"!

Pozdravček Teira

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.1.2006 15:14:52   
Ocenia
user posted image  user posted image  no vidta punce, sj pravm da so zdj boljši pogoji za gin. posege user posted image
Se že doma lahko "spraznita", nam so pa še klistir v r... tišal user posted image

Sej bo, sam da bosta kmal račke

(odgovor članu teira)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.1.2006 18:00:03   
Naja30
Lepo pozdravljene, punce. Držim pesti, da boste čim prej user posted image

(odgovor članu Ocenia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
16.1.2006 20:44:04   
KODA
Pozdravljene in dobrodošle.user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?