|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   tudi meni je prvič
15.1.2006 18:19:11   
muzika
Zdravo!

Pred kratkim sem odkrila vaš portal. Kaj me je privedlo do tega, si lahko mislite. Tako kot smo včasih vse obupane čakale na menzes, tako že već kot leto dni upam, da ga ne bo. Pa seveda pride.

No, sedaj sem dobila od G napotnico za SB MB. Naročena sem čez mesec dni, pa so mi rekli, da moža ne rabim zraven. Malo čudno, se mi zdi, glede na to, da ne veva, s kom je kaj narobe. Mi lahko katera na kratko napiše, kakšna je procedura.Tudi to me zanima, če starost kaj vpliva na čakalno listo? (se mi zdi, da sem že malo v letih). Če nama kmalu ne bo ratalo, se bojim, da bova vrgla puško v koruzo. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: tudi meni je prvič
15.1.2006 20:13:18   
emaa
Sem ti odgovorila na privat. Če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.1.2006 20:25:12   
Andy29
pozdravljena, midva imava tudi napotnico za mb, maja sva naročena, a so mi rekli, da lahko prideva oba.

javi kaj, kako bo šlo, pozdravček andy

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.1.2006 21:48:20   
brigita
LEPO POZDRAVLJENA MUZIKA!

NIČ SE NE BOJ LE POGUMNO NAPREJ! TUDI JAZ SEM BILA SAMA NA PRVEM RAZGOVORU V MB. SO MI TUDI REKLI DA LAHKO SAMA PRIDEM PRVIČ. AMPAK TI REČEM DA IDITA OBA, KER JE FUL NEPRIJETNO KO TI REČE DR. DA ČE SEM SAMA ME OBRAVNAVA KOT SAMSKO OSEBO. GROZA NO! IDITA OBA!
PA NAJ TVOJ SAMO POSLUŠA ČE NE DRUGO!
DRUGAČE PA SO PRIJAZNI, ŠE POSEBAJ SESTRE! PRI KATEREM DR. SI NAROČENA? IN KOLIKO LET ŠTEJEŠ, DA PRAVIŠ DA BI VRGLA PUŠKO V KORUZO! ZDAJ SE KOMAJ ZAČENJA BOJ! DRŽIM PESTI

BIBA76

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.1.2006 21:42:39   
muzika
BRIGITA, HVALA ZA VZPODBUDNE BESEDE. ZANIMIVO, DA NEKATERIM REČEJO, DA NAJ PRIDEJO SAME. JE PA TAKO NAMERAVAL MOŽ ZRAVEN, DA ME SLUČAJNO NE SMATRAJO ZA SAMSKOuser posted image . TAKO MIMOGREDE: ČE BI BILA SAMSKA, NE BI BIL PROBLEM DOBITI SEMENA?
SEM ŽE VELIKOKRAT SLIŠALA, DA SO VSI ZELO PRIJAZNI. NAROČENA SEM 13. 2. PRI DR. GAVRIČEVI (UPAM, DA SE NE MOTIM, KER SEM LISTEK IZGUBILA), PA MENDA TO TAKO NI POMEMBNO. ALI JO MOGOČE KATERA POZNA OZ. HODI K NJEJ? KAR PA SE MOJIH LET TIČE- IMAM ROSNIH 36. NI VELIKO, SE PA POZNA RAZLIKA MED 26 IN SEDAJ.

LP IZ MARIBORA

(odgovor članu brigita)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.1.2006 8:47:34   
Sulfinija
Tudi midva hodima v MB in sma na prvi razgovor šla kar oba.No meni ni noben rekel,da lahko pridem sama meni so sestre samo rekle,da če imam M ravno ni ovira ker se takole vse dogovarjamo.No midva sma bila tam prvič 2004 julija in marca naju čaka IVF umetna uin to prva.No dr.Gavričevo tudi poznam je zelo,zelo prijazna v redu ženska in le sproščeno in pogumno novim zmagam nasproti.Kajti nikar ne vržita puške v koruzo kajti sedaj se bo le še pravo začelo.Midva sma bila tam prvilč julija 2004 in marca 2006 naju čaka prvi IVF.
Veliko,veliko sreče vama želim in oglasi se še kaj.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2006 23:56:58   
pilotgirl
Punca ne obupaj,za user posted image  nisi nikoli prestar niti nikoli premlad!

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2006 22:41:42   
muzika
Kaj pa vem! Zdi se mi, da sem imela pred 10 leti dosti več energije kot sedaj. Je pa to čisto subjektivno. Poznam ženske, ki so po 30. šele začele prav živet. Je pa verjetno tudi res, da je mala user posted image nek generator, ki te poganja.

(odgovor članu pilotgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 8
24.1.2006 22:46:51   
muzika
Mojca!

Meni se zdi, da je skoraj 2 leti, kolikor ti čakaš, zelo veliko. Če bom tudi jaz morala čakati tako dolgo, bom štiridesetki že dihala za ovratnik. In bom 60, ko bo moje dete končalo srednjo šolo! Sliši se grozno! Je pa res tudi, da če danes zanosim - kar ne bom, ker je tu user posted image - ne bo velike razlike. Ja, dolgo sem čakala.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2006 11:56:57   
soncia
Ceprav malo pozno, upam, da bos prebrala. Ne misli, kako otroka ne bo ampak, kako kmalu ga bos dobila. Imas se cas, in medicina je dandanes res ze tako razvita, da se nimas kaj sekirat. Je pa res, da otrok pobere veliko energije. Predvsem je fajn, da se na otroka pripravis. V smislu, da verjetno ne bos mogla poceti vec vseh stvari kot jih sedaj, oz. vsaj ne v takem obsegu. Meni je bil to najvecji "problem", ker sem mislila, da bom lahko vse naredila kot prej, pa se kaj zdraven- se posebej potem ko sem enkrat sla nazaj v sluzbo. Potem sem pa enostavno pregorela. Seveda je veliko odvisno od backup-a doma. Vendar iz moje izkusnje je tako, da mi casa vedno bolj primanjkuje in zdaj sem zacela spuscati stvari (manj pospravljanja, glancanja, likanja itd.).
Zelim ti veliko srece!
lp

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.2.2006 21:32:29   
muzika
Saj verjetno imaš prav. Problem je samo v tem, da če bom imela otroka, mora biti to čimprej. Ko takole malo berem po forumu, pa se mi zdi, da zna to trajat tudi leta. Saj veš, preiskave, postopek, pa vedno v prvo ne uspe... Ampak sem si že rekla: če bo, bo, če ne pač ne. Več kot leto ali dve ne bom poskušala. Moram pa povedat, da že odštevam dneve do prvega pregleda (razgovora) na GK v MB. Še 11 dni!!user posted image

(odgovor članu soncia)
Neposredna povezava do sporočila: 11
6.2.2006 15:35:23   
Grizo
Se strinjam z MUZIKO. user posted image  Moja dobra prijateljica je zacela uzivati v zivljenju sele po 31. Zdaj se tudi cuti pripravljeno na otrocka in ji gre vse kot po maslu. Leta so subjektivna kategorija, ce seveda ne govorimo o skrajnostih.

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.2.2006 17:19:43   
*Karmen*
Draga Muzika!

NIKOLI NI PREPOZNO!

Tudi jaz jih imam že čez trideset, pa sem začela z IVF. Tudi jaz imam za seboj že eno obdobje, ko me je po tako dolgem poskušanju in razočaranjih minilo, da bi si sploh še želela user posted image . Ampak moj dragi je vztrajal in sedaj sva že v prvem postopku. In želja v meni je spet zrasla. Čisto počasi se je spet priplazila v moje srce. Ampak tokrat je želja dosti bolj realna kot v prvem obdobju poskušanja z raznimi tabletkami. Prej sem bila dobesedno vsak mesec prepričana, da sem noseča in sledilo je globoooooko razočaranje. Zdaj pa vse skupaj jemljem malo z rezervo. Šla sem v postopek, da si ne bom kdaj očitala, da nisem poskusila vsega. Vsak mesec pričakujem user posted image . Če je pa nek mesec ne bo, bo pa veselicauser posted image !!! LP in kar pogumno v nove zmage user posted image !

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.2.2006 19:17:28   
muzika
Meni se zdi tvoje stališče super! Poskušam se ga držati tudi jaz. Namreč, če ne pričakuješuser posted image , pa potem pride, je tu razočaranje, otopelost, izguba volje, včasih celo depresija. Če pa jo čakaš, ker bi naj pač prišla, pa je potem nekega dne ne bo, bo tu samo nepopisno veselje. user posted image user posted image user posted image . Torej vsekakor manj izgubiš.

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.2.2006 19:17:33   
yennika
Točno tako, nikoli ni prepozno!
Dve moji znanki sta zanosili po 40. letu. Ena-43 let ima doma tako lepo pupiko, ta druga-41 let pa nosi dvojčka!Otroci so bili spočeti čisto naključno!user posted image

Zato, nikar ne vrži puške v koruzo. Otroci pomladijo. Zelo!

"Bilo je seme, bil je popek, zdaj cveti najlepši cvet."
1.9.06 sem dobila najlepše ime - mamca!
5.5.09 je našo družino izpopolnil še en član.
Sedaj sem doma med tremi mušketirji-in lepo mi je!

Življenje je tukaj in zdaj!

(odgovor članu *Karmen*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?