Anonimen -> RE: vodenje gospodinjstva za telebane (29.1.2006 11:11:26)
|
Ne bo držalo, da so vsi vodni sesalci komplicirani in težki za čiščenje. Jaz imam vodno parnega in očistiš ga v nekaj trenutkih. Vse ima v eni cevi na kateri so tudi komande. Je pa ležeč in ne stoječ. Ima pa eno napako - nima sistema čiščenja z vodo (preko tiste prozorne trikotne krtače). Zato se zanimam za nakup še enega, KIRA, ZA KOLIKO ŠOLDOV BI PRODALA TVOJO IGEO? Pizza se ponavadi peče na čim višji temperaturi in samo nekaj minut, 250 stopinj je minimalna temperatura, uporablja pa se spodnji grelec in zadnji okrogel ventilatorski. Vsaj v primeru, če jo želimo čim bolj podobno tisti iz krušne peči. Ostalega pa na tako visokih temperaturah nisem pekla. Pomivalni stroj imamo en totalno levi, vzeli smo pač najcenejšega, ki je bil še v akciji, ker ga potrebujemo samo nekajkrat letno in dejansko se pozna, če kupim nekvalitetne tablete. So kozarci lisasti ali pa celo na njih ostanejo pike neraztopljenega praška. Za kuharske knjige težko svetujem, jaz rada improviziram. Služijo mi samo redko in kot neka osnova. Najbolj za slaščice, ostalo gre tudi brez knjige. Tudi jaz sem za to, da bi BALDI REDNO OBJAVLJAL TESTE Z VIP-A. Kaj praviš, Baldi? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|