Hlače za potenje (Polna verzija)

Forum >> [Fit nosečnica/mamica] >> Hujšanje

Sporočilo

al1* -> Hlače za potenje (15.1.2006 9:31:52)

Kilogrami grejo lepo dol, centimetrčki tudi. Ampak na žalost je večina mojega špehka razporejena na tazadnji in bedrih. Zato bi med vadbo na orbitreku uporabljala hlače za potenje, da malo pospešim izgubo na teh delih.
A mogoče katera ve, kje bi jih lahko kupila? Vem, da ima ene Afrodita, ampak tiste so take tanke. Enkrat sem videla ene take debele, kot iz neoprena, bile so pralne. Je katera videla kje kaj podobnega?

Anonimen -> RE: Hlače za potenje (15.1.2006 10:07:47)

jaz sem imela nekoč ene, ampak spomnim se samo toliko, da sem jih naročila po pošti, kaj pa vem, kaj za ena firma je bila, mislim, da Top shop ne. Ali pa imajo morda tudi tam kaj podobnega?

Anonimen -> RE: Hlače za potenje (15.1.2006 10:10:39)

Sem šla gledat na njihovo stran, pa nimajo zdaj nič takšnega.

cmokec -> RE: Hlače za potenje (15.1.2006 10:11:26)

Kaj pa če bi uporabila športne ogrevalne hlače. Je sama plastika in hlače oblečeš čez trenerko. Kupijo se pa v dobri športni trgovini.

Jaz mam Afroditine za spanje (spodaj pa krema proti celulitu). Po 14 dneh ni kakega vidnega učinka [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

al1* -> RE: Hlače za potenje (15.1.2006 10:47:12)

Hvala obema za odgovore. V torek bom šla pogledat v kakšno športno trgovino in v drogerijo.

Mel_A -> RE: Hlače za potenje (15.1.2006 13:32:02)

Al1*, jaz imam ravno take hlače, kot si ti opisala, so pralne in zgledajo kot neoprenske. Se dobijo v 3-eh različnih dolžinah (kot kolesarske, kot kapri ali kot leggins), jaz sem jih kupila v trgovini z ortopedskimi pripomočki (varianta Sanolabor), v Italiji jih pa dobiš v skoraj vsaki malo boljše založeni lekarni ali zeliščarski trgovini. Znamka je pa Turbo. Pri nas stanejo cca. 17.000 kolesarske, druge daljše pa nekaj tolarjev več.

al1* -> RE: Hlače za potenje (15.1.2006 13:37:05)

Mel_a to je pa kar huda cena. Hvala za informacijo, bom šla pogledat še v trgovine z medicinskimi pripomočki.

Anonimen -> RE: Hlače za potenje (15.1.2006 21:12:51)

Jaz sem pa že slišala, da si ženske noge povijejo kar s streč folijo. Mislim, da bi znalo imeti res učinke pa še najceneje je.

lp

Sofi -> RE: Hlače za potenje (16.1.2006 0:10:08)

Jaz sem jih kupila pred cca. 6-7 leti preko Neckermanna in sem zadovoljna z njimi, sem jih pa komaj zdaj začela uporabljati.

lp

al1* -> RE: Hlače za potenje (16.1.2006 7:34:49)

Sofi, sem našla v katlogu od Neckermana. Stanejo 7 jurjev. Jih bom kar naročila. Hvala!

tinaaja -> RE: Hlače za potenje (23.1.2006 11:05:24)

al1, a si jih kupila? jaz jih tudi gledam, pa me zanima, ce si jih ze dobila. imam junija poroko in kar nekaj odvecnega speha na bokih, trebuhu in spodnjem delu hrbta.. tko da sem zacela tect in z orbitrekom, ampak za boljso prekrvavitev in hitrejso izgubo bi se tole kupila...  a se ful potis? a je material ala neopren? Hvala za odgovore, pa pridno hujsajte in trenirajte :)

KODA -> RE: Hlače za potenje (23.1.2006 11:17:21)

Jaz sem jih tudi kupila pred cca9 leti preko Hram kataloga in sem zelo zadovoljna z njimi.Še danes so funkcionalne.

al1* -> RE: Hlače za potenje (24.1.2006 13:29:37)

Ja, sem jih naročila. S tem da so mi rekli, da bodo čez tri tedne, ker jih nimajo na zalogi.  

Stran: [1]