Mina1 -> RE: Urgentni CR V Ljubljani / Postojni? (18.1.2006 20:12:12)
|
Moj prvi porod je bil "urgentni CR", seveda po 16-tih urah matranja, 6 dni po tretjem roku, ko je voda že zdavnej odtekla, nič nisem bila odprta kljub umetnim popadkom, in velikan se ni spustil. Ko se je nočna ekipa zamenjala z jutranjo, so se samo za glavo prijeli in rekli, da kaj za vraga mi že niso naredili CR, ker mali se je na koncu okužil z mojo vodo in zato sva notri ostala 13 dni, namesto 7 dni. Moj drugi porod je bil elektivni CR (načrtovani CR), oboje seveda v LJ porodnišnici, A oddelek na intenzivni negi. Lahko rečem le najlepše za njihovo "delo in trud", druga izkušnja je vsekakor bolj pozitivna, ker sem vedela, kaj me čaka, pri prvi pa sem bila zelo prestrašena in tako, ker pred tem nisem prav nič brala o CR, kaj pa vem zakaj tako...sem verjetno mislila, da bo šlo z lahkoto, čeprav sem bolj drobna čez boke, oba navihančka pa sta bila velika v sorazmerju z mojo medenico. Vejetno ti nisem dosti pomagala, upam, da bo s tabo in piškotkom vse tako kot more biti. Naj se čimlepše in čimlažje izteče za oba[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|