Rdeče pikice okrog obrvi (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


tincci -> Rdeče pikice okrog obrvi (14.1.2006 21:12:01)

Zadnje dni zgleda kot nekaj temenc na obrveh pa veliko majhnih rdečih pikic okrog obrvi. Zdi se mi, da jo srbi, saj se dostikrat praska. Ko namažem z olivnim oljem, ji očitno odleže, ampak pikice ostanejo, take rumenkaste so nekatere. Temenca? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kaj predlagate?




kimi -> RE: Rdeče pikice okrog obrvi (14.1.2006 23:22:18)

Po opisu sodeč bi lahko bila temenca ne bom pa rekla 100 procentno. Moja jih je imela veliko po glavi pa sem ji glavno namazala 10-15 minutk pred kopanjem z mandeljevim oljem nisem preveč šparala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Potem sem jo okopala in po kopanju ponovno namazala malo počakala potem sem ji pa kar počesal z glavničkom od tasta (to so tisti moški dolgi ter ozki ki imajo zelo na gosto in so kar malo špičaste proti koncu) nam je pomagalo ker z drugim ni hotelo dol razen če sem s tem glavničkom vztrajno odstranjevala. Po tem jih ni dobila nikoli več[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]




zita -> RE: Rdeče pikice okrog obrvi (16.1.2006 14:14:04)

Tudi jaz sem pri mojem fantku opazila, da ima mvčasih okrog obrvi male pikice. Imam pa občutek, da ga ne srbi. Ga pa po kopanju vedno namažem tudi po obrveh z mandeljnivim oljem.




ameli -> RE: Rdeče pikice okrog obrvi (17.1.2006 15:02:02)

Pri nas je bilo isto, obrvi je imel fikčaste in pojavila se je suha kožica. Jaz sem mu to kožico namazala z Bepanthenom in je hitro izginilo.




Stran: [1]