|
RE: Boleča kost, trd trebuh, pritisk dol - že... 15.1.2006 9:40:35
|
|
|
|
XXYY
|
Živjo! Tudi mene so te bolečine pestile celo nosečnost. Sramna kost me je zelo, zelo bolela in sem si kupila LaVie nosečniški pas in sem ga skos nosila. Samo mi ni kaj preveč pomagal, dokler nisem prišla v materinsko šolo, na predavanje o fizioterapiji in šele tam sem ugotovila, da sem ga celo nosečnost narobe nosila. Ker sem ga kupila v Sanolaborju, so mi tam narobe pokazali kako je treba pravilno nositi pas. Potem, sem pa začela tako nositi kot mi je predlagala fizioterapevtka in je bilo res veliko bolje. Ti priporočam ta pas, ker je res vredu. Samo če ga boš kupila v Sanolaborju, jih tam nikakor ne poslušaj kako ga je primerno nositi. Ker tudi navodila in sliko notri imajo narobe tiskano, tako da vprašaj g. ali katerega drugega. Očitno, ker ne počivaš dovolj, ti tudi povzroča težave s pritiskom navzdol. Zdaj, ko je plod že malo večji in vsa njegova teža te tišči dol. Zato ti res priporočam veliko POČIVANJA in temu sledi tudi otrdevanje trebuha, zaradi izčrpanosti. No, saj greš lahko malo ven na zrak, samo takrat, ko te res ne bo nič bolelo, ko boš spočita. Drugače pa res, samo POČIVAJ, da ne bi bilo kaj narobe, da bi morala hitro oditi v porodnišnico. To si pa res nobena ne želi tako hitro. Želim ti še preostanek lepo nosečnost in res, veliko počivaj. Pusti likanje in pospravljanje ter druga gospodinjska opravila, to lahko počaka, otrok ne bo počakal, ker se mu bo mudilo ven. POČIVAJ, POČIVAJ, POČIVAJ, POČIVAJ, POČIVAJ, POČIVAJ, POČIVAJ, POČIVAJ, POČIVAJ
|
|
|