Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 14.1.2006 10:08:59
|
|
|
|
tincci
|
Daj pod Baby Gym še eno večjo deko!
|
|
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 14.1.2006 10:14:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej mam 4 koce vlke na tleh, d aje fajn mehko pod njim(2mx2m) pa pride do konca
|
|
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 14.1.2006 10:15:11
|
|
|
|
*pepelka*
|
Naša ima precej veliko peno na tleh, tako da se po mili volji kotali, pa je zelo navdušena. Dam ji še most z ropotuljicami in igra se prične.
|
|
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 14.1.2006 10:35:07
|
|
|
|
Špacka
|
Bilo je kar nekaj joka, samo jaz sem kar pustila, ker drugače ni šlo, saj nisem mogla biti skozi z njo...boš vidla kako hitro bo se bo navadil, da ne bo več z glavo udaril v parket...
|
|
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 14.1.2006 11:21:33
|
|
|
|
Seven*
|
Na tleh naj bo TOPLO mehko pa cimmanj, ce zelite vzpodbujati otrokov razvoj. Najboljse so one penaste puzzle, ki se sestavijo.
|
|
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 14.1.2006 11:26:16
|
|
|
|
eva1
|
Nina-nana-1000x se bo še udaril, padel...je pa res dobra ideja, da kupiš tiste penaste puzle, mehke so, pa še ne prestavljajo so k deke...moj ko je začel puzat in ustajat, je vsak dan nekam prebil-pa kaj naj vsako sekundo tudi nisem mogla za njim stat...sedaj je že bolje...
|
|
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 14.1.2006 11:45:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej vem da se bo še vdaril...ampak nima še glavice čist zaraščene, pa me je zato bolj strah! Puzzle imamo dva paketa, vendar pride do konca
|
|
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 14.1.2006 13:20:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Potem ga pa za nogo priveži na kavč.
|
|
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 14.1.2006 17:52:24
|
|
|
|
sabini
|
Mi mamo tud puzle pa da ne pride do konca dam povštre okrog sem ti pomagala a ne? Čez povšte pa ne more hihihihi.
|
|
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 15.1.2006 0:23:11
|
|
|
|
KODA
|
Puzzle,se mi zdijo še najbolj mehke in praktične.Tudi mi smo nekaj časa to prakticirali.
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 15.1.2006 9:52:30
|
|
|
|
bobek05
|
Mi imamo puzzle, ampak je občasno vseeno na parketu - naš se NON STOP kotali... Sva že premišljevala, da bi ga kar ogradila neko ograjo Če pride do parketa itak začne tulit, ampak ne zato ker bi ga motil parket, ampak zato ker mu potem že zmanjka prostora za "nadaljno raziskovanje"
|
|
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 15.1.2006 9:54:55
|
|
|
|
eva1
|
Naš še niti najmanj nima zaraščene glavice, pa sej nima kej bit! Nč bat...
|
|
|
|
RE: Kaj ste naredile ve 15.1.2006 10:19:10
|
|
|
|
Grascakinja
|
Tudi moja se kotali v vse možne smeri, najraje dol s puzzlov na gola tla ali pa v kot, kjer je omara, pa z nogami brca vanjo. Pa ima 2mx1,5m površine za kotaljenje, pa še ni dost
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?