frutka_ -> RE: kje kupujete otroška oblačila? (14.1.2006 13:17:43)
|
Največ mu po kupim v Bnettonu, ker ima H&M za fantke full slabo izbiro, poleg tega so mu zadnjič razkurili, ko so za punčke pocenili več kot 20 artiklov za fantke pa 3 najgrše majčke. Aja, pa H&M za najmlajše je res zakon ko pa vam bodo fantki zrasli pa cotik več ne boste našli. Nimajo bodijev od 86 dalje, prav tako ne pižamic v pajacu in še česa. Včeraj sem mu v C&A-ju kupila 4 bodije, pa pižamico/pajac in sem dala za vse skupaj manj kot 5tisoč! Kupujem tudi v Okaidu in v Zari. Ker imam od S. Olivera kartico popustov, mu včasih kupim kaj tudi tam. Sicer pa se ravnam po načelu, da mu kupim kar mi je všeč. Meggi, v Benettonu sem malemu kupila dvojne zelo lepe in tople hlače iz daftina (podoben material kot pliš) in so stale 4jurje. V H&M bi me pa stale žametke 3990...ni razlike. Pač pogledaš če je kaj všečnega, ugodnega, in kupiš. In priznam kupim mu firme, ker se mi zdijo cotike lepše in bolj kvalitetne kot npr. Ups bodiji od BC, kjer so se gumbki kar odparali in bodiji sumljivo skrčili. Teja Champion ima za otroke?! Splišni enako, nikoli nisem komplicirala okrog umazanije, vse gre dol. Oblačila so zato, da jih nosi, vse stvari dajem dalje, tako da sploh nisem haklik na cote.
|
|
|
|