muki1
|
Zdravo punce. KRIZA, KRIZA. Jaz sem zdaj prišla iz trgovine, mater če še to kdaj naredim na sadni dan . Kolko nenih skušnjav je bilo tam na dosegu roke. Saj nisem, ampak kake mi je v glavi delalo, sem komaj slino požirala. Joj mene joj mene jejhataja. Zdaj sem prišla domov in sem za kosilo eno banano in malo ananasa. Kaj me briga če ne smeš mešat, sem srečna da si nisem naredila mastnega polmeterskega sendviča z vso svinjarijo, ki bi jo našla pri hiši. Še krompir bi si notri dala . No, zdaj sem se izkašljala, pa možgani začenjajo neke signale od želodca prejemat, da je notri ena banana in 0,216kg ananasa iz Špara. Danes za zajtrik sem pojedla 8 suhih sliv, ki sem jih včeraj zvečer dala močat v vodo. Pa potem sem še tisto vodo popila. Za malico sem 20 dag mešanega sadja. Kosilo je tudi že mimo, čeprav sem si hotela pečt jabolka, ampak sem tak lačna prišla domov, da sem se že najedla. Joj, punce moje, ti sadni so res kriza, pa še vroča hijenca me je navdušila da bom danes probala samo sadje, brez zelenjave. Bomo videli. Res trpim borbe sama s sabo, in zaenkrat izhajam kot zmagovalec.......Vsa čast tistim, ki so jim sadni dnevi užitek, res...... JUTRI pa imam en ful dober recept. Popražila si bom bučke, papriko in melancane. Potem bom popekla fileje osliča, ko bojo pečeni pa gor butnem še zelenjavo, ter zalijem s paradižnikovo omakco, pa orink bom začinila. Mogoče še malo kruhca zraven. Se že veselim........... Dajte punce, povejte, je res samo meni ta sadni taka štala?