marty5
|
Jaz berem, berem in kar ne morem verjet.....a bi vse rodile v roku par dni ? Wallery, ursa_p in taja v bolnici, sazi se odpravlja jutri, natalia pa je tudi že na poti tja.....Kar preveč novic za en dan... Kakorkoli - vsem želim čim hitrejše porode, ki vam bodo ostali v lepem spominu ter seveda zdrave ! Držim pesti za vsako posebej . Počasi, počasi, nas bo med aktivnimi februarčicami ostalo le še kakih 5 .....in počasi bom začela še k marčicam kukat . Za nami je tudi dolg dan - iz LJ sem se kot vidite vrnila v enem kosu. Me je pa vse skupi ful utrudilo in da niti ne govorim o pogledih na moj trebušček...Glavno, da smo mi dali to skrb skozi, ne? Mene malo skrbi odločba od porodniške - še vedno je ni, kljub temu, da sem klicala prejšnji teden in so rekli, da bo prišla. Uradno pa sem na porodniški od 28.1. Upam, da niso kaj zabrkljali s papirji - res ne bi rada ostala brez dohodka, pa če tudi samo prehodno. Bom mogla spet potečnarit . Kot sem že zjutraj napisala, sem kot kaže staknila en virus. Pa še non stop na wc hodim in imam "naravno klistiranje" , pa v križu me špika. Skratka, moj seznam pritožb se le daljša in daljša..... Mi poveste, koliko malinovega čaja spijete dnevno? Jaz ga zaenkrat eno šalco (cca 2,5 dcl), bi pa povečala dozo ta teden.....če sploh kaj pomaga. Se mi pa zdi, da če ne drugo prebava laufa odkar ga pijem, bolje kot nikoli poprej. A se še kako drugače pripravljate na porod? Jaz delam keglove vaje - ko se pač spomnim, prebrala pa sem, da naj bi nardile vsaj 50 ponovitev čez dan. To nekako nardim več ali manj. Ostalo kaj pa vem - kake hude kondicije nimam, tako da res upam, da ne bom imela kakega maratonskega poroda. Dovolj teženja zaenkrat......jutri je zadnji januarski dan, potem pa bomo res lahko rekle, da smo februarčice (tiste, ki bomo ostale, seveda) . Lahko noč in seveda srečno tistim, ki ste ali pa se odpravljate v Rim