Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: APP ali soba - Portorož ali Lucija NUJNO!! 21.2.2011 13:22:05
|
|
|
|
Morales
|
ali raje (tudi direktni kontakti): http://www.viaslovenia.com
|
|
RE: APP ali soba - Portorož ali Lucija NUJNO!! 21.2.2011 13:52:08
|
|
|
|
Nika v službi
|
Residence Marina v Marini Portorož, ampak to je bolj luksuzna nastanitev, ne vem, ali je primerno.
|
|
RE: APP ali soba - Portorož ali Lucija NUJNO!! 21.2.2011 13:54:48
|
|
|
|
sazi
|
Tema je stara 5 let - po mojem ne rabi več . Jo pa cez nekaj dni vprašam, ko se srečava . Drugače pa lepo, da želite pomagat - mogoče pa komu drugemu pridejo info prav.
|
|
|
|
RE: APP ali soba - Portorož ali Lucija NUJNO!! 21.2.2011 14:24:09
|
|
|
|
Nika v službi
|
O, hudo, no! Sploh nisem pogledala izvornega datuma.... hja, informacija res nikoli ne škodi, pa čeprav 5 let pozneje!
|
| Stran: [1] |
Podpis izvidaMilaJAli vas moti,,da zaposleni na ljubljanski ginekološki urgenci v novi porodišnici ne nosijo bedže z imenom?ne (
27%)
da (
42%)
nisem opazil(a), ali jih imajo, ali pa ne (
30%)
Število vseh glasov: 191Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!